Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

aga_szsz 16:43, 25 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Cięźko mi powiedzieć..nie chcę ,żeby moja pochopna informacja fffszystkie róże Ci wykończyła.. Moźe spróbuj na jednej.. Tej , z którą ewentualnie najłatwiej będzie Ci się rozstać ....

Hm...zaryzykuję, najwyżej pożegnam je
i tak nie ten kolor, co bym chciała
gierczusia 16:46, 25 lut 2014

A łapska mnie dziś tak świeżbią,że już poszłam wychlastać hortensję pienną i teraz tylko się modlę ,żeby jej nic nie było (bo nawet donicy nie osłoniłam przed mrozem , choć tyle życzliwych Osób mi przypominało ..aaaa.....

Ale żeby mi ewentualnie żal nie było ,to zachowane przez calutką zimę kwiaty hortensji wykorzystałam i wsadziłam do osłonki .. Niech mi jeszcze troszku czasu oczka pocieszą

gierczusia 16:49, 25 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

Hm...zaryzykuję, najwyżej pożegnam je
i tak nie ten kolor, co bym chciała

Zawsze będzie co powiedzieć :" oo zobacz. , uschnęły.. trzeba wyrzucić i kupić ładniejsze... "....

Najgorzej będzie w takim razie , jak promanal rózom pomoże

Ale mamy tu specjalistkę od róż, Anię .... Ma wątek : Ania i róże i cała reszta... Zapytaj Jej , napewno udzieli Ci fachowej odpowiedzi

Aaa.... Tak czy siak , melduj potem jak tam róża ..czy zdechła czy żyje ????

Buziaki gorące
monteverde 16:54, 25 lut 2014

gierczusia napisał(a)
A łapska mnie dziś tak świeżbią,że już poszłam wychlastać hortensję pienną i teraz tylko się modlę ,żeby jej nic nie było (bo nawet donicy nie osłoniłam przed mrozem , choć tyle życzliwych Osób mi przypominało ..aaaa.....

Ale żeby mi ewentualnie żal nie było ,to zachowane przez calutką zimę kwiaty hortensji wykorzystałam i wsadziłam do osłonki .. Niech mi jeszcze troszku czasu oczka pocieszą

może ją teraz czapa okryj bo w nocy przymrozki, a dekoracja wyszła bardzo ładnie
gierczusia 16:57, 25 lut 2014

monteverde napisał(a)

może ją teraz czapa okryj bo w nocy przymrozki, a dekoracja wyszła bardzo ładnie

Naprawdę Aniu ?? mogę tak ???....

Ja bym po prostu jak zwykle na to nie wpadła ... Dziękuję za pomoc

I fajnie jak się dekoracja podoba .. Trochę wierzby sahalińskiej i hortensji i niby nic a cieszy

Buziaki
aga_szsz 17:04, 25 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Zawsze będzie co powiedzieć :" oo zobacz. , uschnęły.. trzeba wyrzucić i kupić ładniejsze... "....

Najgorzej będzie w takim razie , jak promanal rózom pomoże

Ale mamy tu specjalistkę od róż, Anię .... Ma wątek : Ania i róże i cała reszta... Zapytaj Jej , napewno udzieli Ci fachowej odpowiedzi

Aaa.... Tak czy siak , melduj potem jak tam róża ..czy zdechła czy żyje ????

Buziaki gorące

najpierw potraktuję, potem zamelduję
gierczusia 17:06, 25 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

najpierw potraktuję, potem zamelduję

Dobrze ..

Bo ja się przymierzam właśnie do zakupu pierwszej z życiu róży , stąd na przyszły rok już coś o pilęgnacji z Twoich doświadczeń będę wiedziała
aga_szsz 17:12, 25 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Dobrze ..

Bo ja się przymierzam właśnie do zakupu pierwszej z życiu róży , stąd na przyszły rok już coś o pilęgnacji z Twoich doświadczeń będę wiedziała

A Ty cwaniaro
Na moich biednych różach chcesz się uczyć ???
No ktoś musi być pierwszy
gierczusia 17:25, 25 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

A Ty cwaniaro
Na moich biednych różach chcesz się uczyć ???
No ktoś musi być pierwszy

Aga .. Ja jeszcze nie wiem , czy jej przez te pierszy rok nie wykończę , bo w tym zakresie jestem wybitnie utalentowana

A na dodatek , to nie umię złapać tej róży , którą kcem .. Bo kcem giardinę ... Aaa... Jest piękna .. A oferta jest nikła , tylko z gołym korzeniem znalazłam , noo i przytok ,ale oni nie wysyłają

Ale jak już kupię i nie ukatrupię , to nie zaprzeczam ,że chętnie skorzystam
Juzia 18:06, 25 lut 2014

Temat róż nie dla mnie
Pozdrawiam i idę...pa