Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 17:02, 04 lut 2013

Martek napisał(a)
Zeta piękny wianek
Wiem,że wcale nie takie proste jest zapleść taki okrągły
Pomyliłam się wcześniej myląc Roztocze z rozlewiskiem Tess przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie Zetka

Heheh dzieki
Ja też już się zaczynam gubić z tymi wszystkimi wątkami hahah
Zeta 17:02, 04 lut 2013

Daneczka69 napisał(a)
Kasia, cudny wiosenkowy wianek zmajstrowałaś

Dzięki Daneczka już mi się tak bardzo chce tej wiosny że ....postanowilam zrobić coś na zielono haha.
Tess 17:02, 04 lut 2013

Martek napisał(a)
Pomyliłam się wcześniej myląc Roztocze z rozlewiskiem Tess przepraszam.quote]

Nie przepraszaj
Roztocze jest równie piękne
Kilka lat temu zwiedzilismy je z Żonem - na rowerach. Począwszy od Zamościa, przez wsie, wioseczki i inne dziury (Zetka, to nie obraźliwe, ja takie dziury uwielbiam), przez Zwierzyniec, Józefów, Majdan Szlechecki, Narol, Horyniec Zdrój...
Podziwialismy Szumy nad Tanwią, cudowne cerkwie (jakimś szlakiem budownictwa drewanianego też jechalismy), odwiedzaliśmy stare, opuszczone cmentarze...
Na Roztoczu jest przepieknie

A w Starej Hucie spotkalismy najsympatyczniejszych, najżyczliwszych ludzi. Takiej zyczliwości w centralnej Polsce już się nie spotyka.

Zeta, wianek przecudny

Zeta 17:03, 04 lut 2013

ewa004 napisał(a)
no no zdolniacha z Ciebie śliczny wianek teraz tylko na wiosnę czekaj

A kiedy ta wiosna?????
Zeta 17:05, 04 lut 2013

Tess napisał(a)

Pomyliłam się wcześniej myląc Roztocze z rozlewiskiem Tess przepraszam.quote]

Nie przepraszaj
Kilka lat temu zwiedzilismy je z Żonem - na rowerach. Począwszy od Zamościa, przez wsie, wioseczki i inne dziury (Zetka, to nie obraźliwe, ja takie dziury uwielbiam), przez Zwierzyniec, Józefów, Majdan Szlechecki, Narol, Horyniec Zdrój...
Podziwialismy Szumy nad Tanwią, cudowne cerkwie (jakimś szlakiem budownictwa drewanianego też jechalismy), odwiedzaliśmy stare, opuszczone cmentarze...
Na Roztoczu jest przepieknie

A w Starej Hucie spotkalismy najsympatyczniejszych, najżyczliwszych ludzi. Takiej zyczliwości w centralnej olsce już się nie spotyka.

Zeta, wianek przecudny

Dzieki ...Roztocze to jednak nie moje rodzinne strony....przeprowadzilam się tu za Męzem..
Chociaż trudno było mi się dostosować....to chyba dopiero teraz ...po wybudowaniu domu czuję ze jestem u siebie
Bogdzia 17:05, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)

no no zdolniacha z Ciebie śliczny wianek teraz tylko na wiosnę czekaj

A kiedy ta wiosna?????

Za miesiąc z małym okładem.Wianek śliczny.Pozdrawiam.
ewa004 17:06, 04 lut 2013

Zetka drzyj się głośno może usłyszy
Zeta 17:08, 04 lut 2013

ewa004 napisał(a)
Zetka drzyj się głośno może usłyszy

Chyba głucha ja siem dre i dre ....a u nas sypieeeeee!!!
Pszczelarnia 17:10, 04 lut 2013

Tess napisał(a)

Kilka lat temu zwiedzilismy je z Żonem - na rowerach. Począwszy od Zamościa, przez wsie, wioseczki i inne dziury (Zetka, to nie obraźliwe, ja takie dziury uwielbiam), przez Zwierzyniec, Józefów, Majdan Szlachecki, Narol, Horyniec Zdrój...
Podziwialismy Szumy nad Tanwią, cudowne cerkwie (jakimś szlakiem budownictwa drewnianego też jechaliśmy), odwiedzaliśmy stare, opuszczone cmentarze...
Na Roztoczu jest przepięknie

A w Starej Hucie spotkaliśmy najsympatyczniejszych, najżyczliwszych ludzi. Takiej życzliwości w centralnej Polsce już się nie spotyka.

Zeta, wianek przecudny

Roztocze piękne, oj piękne! Fascynują mnie te wszystkie nazwy tam u Was. A życzliwość się spotyka wszędzie. Tylko ludzie na wschodzie kraju jakoś bardziej ją okazują.
Wianek miodzio.
Zeta 17:13, 04 lut 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Kilka lat temu zwiedzilismy je z Żonem - na rowerach. Począwszy od Zamościa, przez wsie, wioseczki i inne dziury (Zetka, to nie obraźliwe, ja takie dziury uwielbiam), przez Zwierzyniec, Józefów, Majdan Szlachecki, Narol, Horyniec Zdrój...
Podziwialismy Szumy nad Tanwią, cudowne cerkwie (jakimś szlakiem budownictwa drewnianego też jechaliśmy), odwiedzaliśmy stare, opuszczone cmentarze...
Na Roztoczu jest przepięknie

A w Starej Hucie spotkaliśmy najsympatyczniejszych, najżyczliwszych ludzi. Takiej życzliwości w centralnej Polsce już się nie spotyka.

Zeta, wianek przecudny

Roztocze piękne, oj piękne! Fascynują mnie te wszystkie nazwy tam u Was. A życzliwość się spotyka wszędzie. Tylko ludzie na wschodzie kraju jakoś bardziej ją okazują.
Wianek miodzio.

A ja jakoś inaczej czuję z tą życzliwością