Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

aga_pe 10:21, 04 sty 2013

Ale masz cudny ogród. Przywędrowałam tu z wątku Wieloszki

Brzozy cudne

Pozdrawiam i idę czytać dalej Twój wątek
Wieloszka 10:58, 04 sty 2013

1 stycznia - tak na dobry początek Nowego Roku przeczytałam Twój wątek od deski do deski M.in. szukałam informacji o wielkości ogrodu, bo zdjęcia pokazują ogromną przestrzeń. No i znalazłam - HEKTAR!!! To jest normalnie jakaś masakra! Ja wymiękam na 42 arach i myślę, co tu wykombinować, żeby toto skurczyć jakoś, a tu Zeta - Pani na hektarze nie narzeka! Jak Ty to ogarniasz kobieto??? Zwłaszcza, że wszystko wygląda jak spod igiełki!!! A ten trawniczek!!! Masz nawadnianie? Bo o liniach kroplujących na rabatach doczytałam. Gratuluję siły i dobrego gustu! A "wodogrzmot" jak marzenie! Boski! Aż trudno uwierzyć, że sami go zrobiliście
kraania 11:37, 04 sty 2013

Hej Zeta, witam noworocznie. Widzę, że i Ty planujesz zmiany . Ciekawa jestem ila razy już słyszałaś, że miekszasz w przecudnym miejscu ?
Zeta 12:10, 04 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)
Moja piesa zerkneła ... wzdechnęła i mruczy ... pewnie tez by pohasała ))) ...

Zeta zarejstrowałam każdy obrazek ... te z lata z łaskawoscią flory młodej i starej ... ehhh te brzózki ... pomijam resztę bo rok mamy nowy a ja miałam się motywować i cieszyć to nie będę precyzyjnie sobie enzymów upuszczać każdem starem drzewkiem ))) ...

i hektar lasu zimą piękny ... Drinki ledwo widać a Ty masz spacer na podwórku ... super ... pochruście pod pierzynką nwet ma to coś ... bukszpan to bukszpan ... i zgodnie ze zGAPioną inspiracją Madżenki w okrągłej widzę bukszpan i lawendę może ??? ale nie przejmuj się ja wszędzie widzę bukszpan lawendę i róże ))) ...

i powracając do obszaru to jestem pełna podziwu ... Zeta pokazałaś ... ogarnąć taki obszar ... ład zaprowadzić i piekno stworzyć ... ... masz parę ...

Dzięki Konstancja ja też myślę że Marzena ma niezłe pomysły i inspiracje ( w każdej jest bukszpan ale w końcu to ogrodowisko jest hehehe) no bez bukszpana się nie obejdzie.....

No co do oszaru to działka ma 2 h ale ja przedzieliłam ją na pół . Zresztą i tak hektar to za dużo
Pary mi już brak bo w dwa lata wszystko sama posadziłam . Teraz szykuję siłę na wiosnę
Zeta 12:12, 04 sty 2013

Ginger napisał(a)
Zetko tyle śniegu!!!!!!! To jak z innej krainy !!!!!!!!! U mnie też pada ....deszcz !!!!!

Dzisiaj w nocy lałoooooo myślałam, że się rozpuści a tu nic .....zima na całego.
Zeta 12:13, 04 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Brzozy! Ech....moje ulubione ,i w dodatku w zasięgu wzroku i ręki!

Zeta 12:14, 04 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Ale psi raj Chyba wyślę moje wyżełki na wakacje do Ciebie Zapakuję im worek karmy i pojada pohasać po Twoim lesie i żadnej zwierzyny nie będą straszyły.

No u mnie kilka nornic do upolowania .....więc zapraszam .....ciekawe jak moje dziewczyny zareagują
Zeta 12:15, 04 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
...oj...moja Lady to by się tam zgubiła...ale Drinki są w psim raju..

Zapraszam Lady razem z wyżełkowem .....będzie zjazd ogrodowiskowych zwierzaków
Zeta 12:18, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
Zetka ile śniegu jeszcze u Ciebie ...pięknie masz
pytałam już u Madżenki .... a pokażesz swoje donice??? .... wiesz o które chodzi? o te puste ... jeszcze

No pokaże........ na zimę je zabrałam do domu .....żeby się M nie denerwował że rok w szopie stoją mam takie trzy i jeszcze kilka mniejszych ....hehe cały komplet dostałam.
Zeta 12:19, 04 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zetka ile śniegu jeszcze u Ciebie ...pięknie masz
pytałam już u Madżenki .... a pokażesz swoje donice??? .... wiesz o które chodzi? o te puste ... jeszcze

Oj ciekawa jestem, ciekawa... I powiedz źe to od tego importera z sąsiedztwa...!!!???

Oj niewiem gdzie były kupowane .....to prezent