To znaczy,że pilnuję,żeby mi nie wszedł na kwiatki !
Wymiana zdań między małżonkami i niespodziankę pilnuje teściowa.Chociaż raz się postawiłam ))))))))
Basiu tuberoza jest rośliną cebulową i oczywiście nie zimującą w gruncie Pachnie wieczorem i jest stosowana w perfumerii jako zmysłowy zapach
Pies tęsknił,ale bardzo dyskretnie.Dobrze się czuł bo mieszka w bloku tu miał więcej przestrzeni ,małą koleżankę Segę i nas.To mądre psisko trzeba przyznać.Zniszczył tylko jedną dalię i mieczyki zaczął coś sobie kopać ...
Wszystko pokazał co chciał i się słuchał .Czas przeszły bo mąż go odwiózł ze 2 godz. temu.Nie ma go jestem ciekawa powitania ...
Mogę podzielić się tuberozą ,są cebule które nie zakwitną w tym roku,może w przyszłym ...?
Może i romantyczna dusza ze mnie,ale dziś dostałam nauczkę.Niby wiem,że nie wtyka się nosa w nie swoje sprawy ,a jednak musiałam wąchać lilie i mam za karę pół nosa jak u słonia ))))))))))))))))))))))
Coś mnie chyba załatwiło ...?
Ja nie wiem czy ja romantyczka jestem .Ja lubię patrzeć,dotykać czasami mieć to co piękne
Na szczęście nie są to brylanty ...)))))))))))))))
Pozdrawiam Bogdziu
Marto,czy jesteś na coś uczulona,bo ja codziennie wącham lilie,uwielbiam ich zapach i nic mi nie jest.Dalii sporo kwitnie już u ciebie,ale rosliny potrzebują słońca,którego jest jak na lekarstwo.