Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Milka 17:27, 26 lip 2012

Martek napisał(a)

Czytam cię i po co taki pesymizm!! w twoim wieku to ja szalałam, a i teraz nie mam zamiaru ubolewać, że na karku więcej życie takie piękne jest, o ile mamy w sobie trochę egoizmu i coś z dziecka
pozdrawiam i miłego dzionka, piękny, upalny jest i lekki wietrzyk, bosko a ja dziś z opóźnieniem, bo u dentysty byłam, polerowałam się

Masz co polerować )))))
Ja mam kanał jutro już się boję ))))))))))))))
Jestem realistką nie pesymistką ,ale optymizmem nie grzeszę sprowadzam wszystko do tu i teraz .Jest wesoło to się śmieje jest czas smutku to też w tym uczestniczę .Nie omija mnie ani jedno,ani drugie .Zwykle jest pomiędzy i to też dobrze.Nie dążę do radości za wszelką cenę ,a smuteczki przychodzą same nie należę do tych co ich szukają .
Nie uciekam jak ktoś obok płacze,żeby nie zepsuć własnego nastroju to nie w moim styluNie wyję razem z tą osobą ,nie boję się,że się zarażę cieszę się,że ktoś nie jest sam z problemem
Oj tam,oj tam ....)))))))))))))))))))))))))))

idealnie trafione! po prostu żyjemy chwila, bo czymze nasze życie jest;
polerki nie lubię i dentysty też, nawet jak to moja koleżanka, dalej mam stracha więc wszystko na znieczuleniu robię; doczytałam, że u ciebie też nienajgorzej wizyta wypadła, po drodze wszystkie komplementy odnośnie twojej osoby i tak jak ANia, chcę cię poznac osobiście:
amen

kwiatki piękne, ale wydzielasz je, ze hej!
Martek 17:34, 26 lip 2012

Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających,podglądających itp...ych gości
Pokarzę co tam wczoraj robiłam jak mnie nie było jak skończę zrzucać zdjęcia.
Martek 17:41, 26 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Czytam cię i po co taki pesymizm!! w twoim wieku to ja szalałam, a i teraz nie mam zamiaru ubolewać, że na karku więcej życie takie piękne jest, o ile mamy w sobie trochę egoizmu i coś z dziecka
pozdrawiam i miłego dzionka, piękny, upalny jest i lekki wietrzyk, bosko a ja dziś z opóźnieniem, bo u dentysty byłam, polerowałam się

Masz co polerować )))))
Ja mam kanał jutro już się boję ))))))))))))))
Jestem realistką nie pesymistką ,ale optymizmem nie grzeszę sprowadzam wszystko do tu i teraz .Jest wesoło to się śmieje jest czas smutku to też w tym uczestniczę .Nie omija mnie ani jedno,ani drugie .Zwykle jest pomiędzy i to też dobrze.Nie dążę do radości za wszelką cenę ,a smuteczki przychodzą same nie należę do tych co ich szukają .
Nie uciekam jak ktoś obok płacze,żeby nie zepsuć własnego nastroju to nie w moim styluNie wyję razem z tą osobą ,nie boję się,że się zarażę cieszę się,że ktoś nie jest sam z problemem
Oj tam,oj tam ....)))))))))))))))))))))))))))

idealnie trafione! po prostu żyjemy chwila, bo czymze nasze życie jest;
polerki nie lubię i dentysty też, nawet jak to moja koleżanka, dalej mam stracha więc wszystko na znieczuleniu robię; doczytałam, że u ciebie też nienajgorzej wizyta wypadła, po drodze wszystkie komplementy odnośnie twojej osoby i tak jak ANia, chcę cię poznac osobiście:
amen

kwiatki piękne, ale wydzielasz je, ze hej!

Hhihihihi co wydzielam na rabacie rośnie wciąż to samo co będę całość pokazywać ...?Zawsze jak coś dokwita do reszty to wtedy robię.Nie mam tyle tego co ty to co się tu będę panoszyć ...?)))))))))))))))))))
Dziękuję Irenko za każde słowo nawet te krytyczne inaczej
Ja również chciałabym bardzo Was obie poznać i jeszcze kilka innych osób Jestem przekonana ,że wytrzymamy ze sobą te kilka godzin bez problemu mimo tak różnych temperamentów )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ściskam Miła
Martek 17:43, 26 lip 2012

Na razie wiaterek przez okno stłukł mi wazonik,a na drugim oknie poprzewracał doniczki z kwiatkami .
Czyli mam małe sprzątanie na własne żądanie głupia ))))))))))
Wrzucę fotę i do miotły
Milka 17:45, 26 lip 2012

ze mną Ania, to nawet dłużej musi wytrzymać!!!
pokaż cynie, są piękne, zawsze u innych się nimi zachwycam
na spotkanie jestem pokojowa nastawiona, damy radę
Martek 17:58, 26 lip 2012

Wczoraj późnym popołudniem wyciągnęłam za uszy M do Kazimierza Dolnego nad Wisłę ...
Pogoda w sam raz na wycieczkę samochodowo-rowerową .Wszak mój mąż kiedy ja zapuszczałam się w romantyczne uliczki miasteczka,zaglądając szybko do galeryjek z pierdułkami mój kochany pomykał rowerem w przeciwnym kierunku )))))
Trochę się nie dziwię bo moje anioły to tak średnio 300 zł ))))))))))))Nie,nie kupiłam tylko sobie popatrzyłam na te i inne skrzydlate pamiątki oraz całkiem piękne niektóre obrazy nawet te współczesne co to nie wiedzieć totalnie o co szło artyście
Rozczarowana jestem rynkiem,za chwilę Festiwal Filmowy "Dwa Brzegi",a tu na palcach jednej ręki ukwiecone skromnie balkony pelargoniami.Nawet w knajpach pochowane petunie jakby ich wcale nie było
Zbyt mało czasu,żeby wszędzie zajrzeć ,ale podczas spaceru jedno miejsce było tak zielone i miało znane ogrodowisku hortensje ,miskanty i inne cynie ,że chciało się tam wejść i zadelektować aromatyczną kawą ...
Boski napój wypiłam w mniej egzotycznym miejscu,ale też była pyszna
"Zielona Tawerna"myślę,że za krzewienie kultury ogrodowej mogę ich zareklamować
Cdn
Tego budynku nazywać nie muszę

Martek 18:08, 26 lip 2012

irena_milek napisał(a)
ze mną Ania, to nawet dłużej musi wytrzymać!!!
pokaż cynie, są piękne, zawsze u innych się nimi zachwycam
na spotkanie jestem pokojowa nastawiona, damy radę

Miła moja ja też nie zamierzam wojen wszczynać !!!)))))))))))))))))))))))
Będzie miło jestem o tym przekonana
Wiem,wiem,że ci się trafiły krótkie wczasy.
Irenko najniższy rząd z cyniami wąskolistnymi i mieszanką pełną nie jest tak bujny w tym momencie jak rok temu i znacznie mniej wysiałam tych cynii .
Potem są dwie kupione bo tylko tyle było w ogrodniczym takich pełnych kremowych,ale mają dopiero po drugim kwiatku i zaraz coś mnie trafi ,kolejny rząd to różowe cynie i słownie jednak szt.pomarańczowej.U teściowej posadziłam takie wynalazki pomieszane razem z daliami bordowymi ,których na swojej stronie nie mam ani jednej.
Czekam,aż do tych dalii,cynii,dołączą mieczyki i niebieskie (takie suche na "z")oraz zakwitnie lada chwila ponownie Vinci
Zaraz , może jak pozbieram co wiatr narozrabiał pokarzę obrazem będzie jaśniej ))))))))))
Martek 18:31, 26 lip 2012

Nie jest to widziane moim okiem,ale coś widać
Martek 18:52, 26 lip 2012

To co lubię tu najbardziej jeśli idzie o architekturę - dachy ))))))
Mało ukwiecone kafejki wnętrza ich są o wiele ciekawsze niż letnie tarasy ...

Martek 18:56, 26 lip 2012

Za to też kocham dachy ...