Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Joanka 22:14, 24 lip 2012

Martek - wszystko można załatwić ....... hihihihihi....... mandacik? a proszę..... tylko jeden?
Martek 22:17, 24 lip 2012

Joanka napisał(a)
Martek - wszystko można załatwić ....... hihihihihi....... mandacik? a proszę..... tylko jeden?

Na razie jeden pomyślę nad kolejnymi .A może by tak jakiś areszcik na 24 godziny ?)))))))
Bogdzia 22:29, 24 lip 2012

Martek napisał(a)

Na razie jeden pomyślę nad kolejnymi .A może by tak jakiś areszcik na 24 godziny ?)))))))

Sama chcesz posiedziec czy kogoś zamknąc????????????????????
Joanka 22:32, 24 lip 2012

Hihihi...... areszcik...... czyli 24 godz. w ogrodzie
Mala_Mi 22:49, 24 lip 2012

Martek napisał(a)

Martuś wreszcie wiecej fotek.. wiesz, że lubię kolory Wiec pakuj ile wlezie..nie tylko grilowe..
W łapciach masz cyrkiel czy co??? MI tam wszystko sie tnie fantazyjnie... O kulkach mogę zapominiec...
O pesymiżmie i optymizmie dyskusja dłuższa.. zostawimy6 to sobie na okazję na pogaduszki osobiste

Ach, u Bogusława nie bywam..ale zyczenia przyjmuję... i zapraszam do śpeiwania.
Mnie tam do huru brali i takie tam.. aż siadły struy głosowe.... i po co mi to było.. teraz bym sobie nawet pofałszowała, a nie mogę..... jak pogadam godzinketo odrazu skrzypie, a po jednym dniu gadania... muszę milczeć, bo tak mi siadaja strunki..... Wiec drzyj sięile wlezie póki możesz.. ja też uwielbiałąm śpiewać... a teraz to mogę tylko w mysłach..dobre i to _

A ja zajrzałam tylko na chwilkę ...)))))

Aniu dziękuję za ukryte komplementa w tekście ))))))))))))
Nie wiele się da spakować bo to wszystko w wegetacji,ale jak coś widzisz to mów śmiało.

Cały czas namawiam M bo busem to makabra ))))))))))

Marta, ja Cię chcę poznać osobiście, bo nie ukrywam jesteś bardzo intrygującą mnie osobą..... i nie ważny środek lokomocji.... jak bez M to może z noclegiem???? W końcu masz wakacje
Elfik 22:52, 24 lip 2012

Szczęściara jestem! Nowe "życie" dało mi fajną nową "chrzestną matkę"... Martusiu, uwielbiam Twoje teksty, nawet zacytować się nie da, bo w każdym poście jakieś sentencje o życiu - same perełki... Aż się prosi nanizać je na niteczkę złotą... Że aż zacytuję Sławomira Mrożka: "Pi­sanie-czy­tanie, przed­sta­wianie-ogląda­nie jest spo­sobem uświado­mienia so­bie życia". No proszę..., jak ulał pasuje do Twojego wątku!!!!!!!!!!!!!!! Bo go i czytamy, i oglądamy... , i o życiu się pofilozofuje....

Dziś pękałam z dumy, bo wpadła znajoma i na widok moich (Twoich ) cynii rabatowych zawyła "yyyyyyyy" (na wciąganym do gardła powietrzu, oczywiście).....
Twoja KULKA, to mistrzostwo świata! Ja też się już wspomagam piłą, już (dopiero) dwa razy sobie kabel obcięłam
Martek 01:37, 25 lip 2012

Matko kochana dziewczyny pismo mi odjęło ...
Martek 01:39, 25 lip 2012

Miłych snów i radosnego poranku
Gardenarium 07:56, 25 lip 2012

Martek napisał(a)
A nie pamiętam,ale myślę,że pień ta tuja bo to chyba gatunek tui jest mógł mieć z połowę średnicy to już taka porządna noga była,a od niej rzadkie,wiecznie jakieś chore czy przemarznięte gałęzie ...
Dała się uformować chyba 4,3 lata temu Taki nieforemne coś było wcześniej .
Ale z tuj to chyba najszybciej uzyskać kulkę na grubej nóżce

Kup Pinivit w płynie albo magiczną do iglaków i popryskaj jej tę kulę, odżywi się i prędzej zagęści, odbuduje. Można też podlać w korzenie. No i podlewaj wodą także bo pod kulką na pewno sucho jest.

Instagram Ogrodowiska
Klamber 10:13, 25 lip 2012

Marto, bierz tą opcje z noclegiem.