Jedna, ale jaka! Koguty też fajne - nas jeden w Bośni budził codziennie o 5 rano - codziennie również był rosół i zawsze spożywaliśmy go z nadzieją, że to właśnie z niego
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Miła to jest ciepłe zdjęcie wiem,że obiecałam cynie i rabaty,ale zdjęcia które udało mi się zrobić się nie udały ))))))))Prawda jest taka,że jak ja wychodzę na dwór to zawsze się napatoczy ktoś do pogaduszek i zaraz mrok i ze zdjęć dobrych nici
Zobacz u mnie jest tylko jedna ta hortensja,a u ciebie jest hortensjanka cała zobaczysz będziesz jeszcze rozdawać ))))))
Jedna, ale jaka! Koguty też fajne - nas jeden w Bośni budził codziennie o 5 rano - codziennie również był rosół i zawsze spożywaliśmy go z nadzieją, że to właśnie z niego
Cha,cha,cha ...zaraz miał zastępstwo na płocie)))))))
Nie przeszkadza mi ,że jest jedna bo mam miejsce na inne rośliny,a przecież jeszcze urośnie ....
Miła to jest ciepłe zdjęcie wiem,że obiecałam cynie i rabaty,ale zdjęcia które udało mi się zrobić się nie udały ))))))))Prawda jest taka,że jak ja wychodzę na dwór to zawsze się napatoczy ktoś do pogaduszek i zaraz mrok i ze zdjęć dobrych nici
Zobacz u mnie jest tylko jedna ta hortensja,a u ciebie jest hortensjanka cała zobaczysz będziesz jeszcze rozdawać ))))))
kurcze, jedna, ale za to jaka!
spokojnie, masz czas, oby tylko kwutły do sfocenia
fajne miejsca w polskich zakamarkach pokazujesz, to lubię
kurcze, jedna, ale za to jaka!
spokojnie, masz czas, oby tylko kwutły do sfocenia
fajne miejsca w polskich zakamarkach pokazujesz, to lubię
To jest wsadzone rok temu,zobacz co będziesz miała za rok na swojej pięknej rabacie .Ja mocno ją przycięłam na wiosnę ...
to teraz nie wiem, czy moje ciąc czy nie; zobacze na wiosnę niższe gałązki ukorzeniam, bo leżą i może nowe egzemplarze zdobedę na inne rabaty
za rok, hym, gigant!
to teraz nie wiem, czy moje ciąc czy nie; zobacze na wiosnę niższe gałązki ukorzeniam, bo leżą i może nowe egzemplarze zdobedę na inne rabaty
za rok, hym, gigant!
Możesz nie ciąć,ale z czasem pewnie poprzesadzasz lub będziesz ostro cięła
Idę na działkę na razie
Jutro wracają chłopcy już mi tęskno ...