Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 19:28, 26 lip 2012

Oprócz aniołów skrzydlatych,które muszą mnie zauroczyć by je nabyć lubię to co jest jednym z symboli Kazimierza czyli kogucik .Też ma skrzydła i jest przesympatyczny w mini witrażykach czy wystrugany w kawałku drewna
Mogłam tylko zrobić zdjęcie wystawie od zewnątrz więc wiele nie widać ,ale ...

Martek 19:29, 26 lip 2012

asc napisał(a)

Bożenko,Tess to nie ja )))))

Też tak myślałam..bo Martek jest gruba, brzydka i stara... a napewno gruba, bardzo gruba... wiec to chyba córka.... tylko,,hmmm córki nie ma.. wiec kto
Acha siostra

Aniu bardzo trafny opis jesteś bardzo spostrzegawcza i bystra ))))))))))))))))
Martek 19:34, 26 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko przecież ja już dawno byłam na zbiorowych zdjęciach podpisana nawet
Miła moja pozdrawiam Cię

To ja wiem że byłaś ale po tym jak pisałas że jesteś taka nieciekawa wizualnie , ze do pracy takiej nie przyjmą wiec po co Ci nauki myslałam że się tak bardzo na niekorzyśc zmieniłas a tu chyba po liftingu znów fajną babką jesteś. No niedługo sprawdzę jak to jest naprawdę.

Zabierz ze sobą różowe okulary i walidol Bogdziu tak na wszelki wypadek )))))))))))
Nie chcę zagracać sobą wątku bo uwierz mi lepiej jak się nie uśmiecham ))))))))))))))))))))))))

Bożenko na mnie trzeba brać poprawkę ja nie jestem ani szczupła,ani zakompleksiona,często żartuję ,ale jeśli idzie o karierę zawodową to dowcip wziął się z realiów jakie mamy na rynku pracy .
Kobieta po 40-ce nie może już podawać kawki bo jest za stara.Do pracy trzeba być po studiach,mieć 21 lat ,doświadczenie,znać 5 języków i chodzić na rzęsach ja nie spełniam tych wymogów )))))))))))))
Martek 19:37, 26 lip 2012

A to wejście do kolejnej mojej ulubionej galerii, nie ostatniej)))))
Martek 19:46, 26 lip 2012

Nie angielskie,ale czekają na Ogrodowiczan...
Po sąsiedzku jest kurort sanatoryjny Nałęczów i tam też można miło spędzić czas
Kazimierz dla mnie jest pełen wspomnień i magicznym miejscem.Nie wystarczy mi jedno popołudnie by się nim zachwycić,może ktoś kiedyś się skusi na wypoczynek w tym miejscu to ja chętnie wypiję z nim kawkę

Siadajmy więc póki co wirtualnie zaraz obok jest rzeka
Bogdzia 20:19, 26 lip 2012

Jakiś debil w elektrowni co chwile wyłącza mi prąd na ułamek sekundy. Napisałam do ciebie ale jak wyłaczył to nie poszło . Do zobaczenia u Ani.
Martek 21:29, 26 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Jakiś debil w elektrowni co chwile wyłącza mi prąd na ułamek sekundy. Napisałam do ciebie ale jak wyłaczył to nie poszło . Do zobaczenia u Ani.

A to debil !))))))))))
Do zobaczenia Bożenko
Martek 21:37, 26 lip 2012

Miła to jest ciepłe zdjęcie wiem,że obiecałam cynie i rabaty,ale zdjęcia które udało mi się zrobić się nie udały ))))))))Prawda jest taka,że jak ja wychodzę na dwór to zawsze się napatoczy ktoś do pogaduszek i zaraz mrok i ze zdjęć dobrych nici
Zobacz u mnie jest tylko jedna ta hortensja,a u ciebie jest hortensjanka cała zobaczysz będziesz jeszcze rozdawać ))))))

Martek 21:42, 26 lip 2012

Po lewej słoneczniczek na prawo i z przodu dwie odmiany rudbeki ,a w środku zakwitnie jeszcze rudy ...Wypadła mi nazwa )))))))))))
Marta 23:03, 26 lip 2012

Śliczna rabata z hortensją, a tuję po mistrzowsku ogoliłaś, należą się wielkie brawa Pozdrawiam