Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 14:22, 07 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Mam słabość do acidanter - szkoda, że je wykończyłem Ale róża i lelije też boskie

No i z tymi słonecznikami to się wycwaniłaś, że aż wyślę Ci trollfejsa

Trzeba z tobą ostro widzę )))))))))))))))))))))))))

piękne, ale najbardziej zachwyca mnie ostatnie extra połączenie, pozdrawiam Marta

Pozdrawiam Miła
bociek 19:44, 07 sie 2012

Marta, przybieglam powiedziec, ze widzialam Cie na fotkach slicznoto Ale mialyscie czadowe spotkanie

Super foteczki

KasiaWB 21:34, 07 sie 2012

Cześć Marta ja z pytaniem. Wiosną dostałam od Ciebie roślinę - razem sadziłyśmy, i chyba mówiłaś, że to biały floks.Mam zatem niespodziankę zobacz co wyrosło i pomóż w określeniu co to za roślina , napewno rozpoznasz. Z góry dziękuję

Martek 21:36, 07 sie 2012

bociek napisał(a)
Marta, przybieglam powiedziec, ze widzialam Cie na fotkach slicznoto Ale mialyscie czadowe spotkanie

Super foteczki

Z tą ślicznotą to przesadziłaś po całości)))))))))))))))))))Dziękuję jednak
Było czadowo to fakt Ania jest bez konkurencyjna nikomu nie dała się nudzić nasze mięśnie śmiechu pobudzała ciągle do pracy
Pozdrawiam Bociusia
Martek 21:41, 07 sie 2012

KasiaWB napisał(a)
Cześć Marta ja z pytaniem. Wiosną dostałam od Ciebie roślinę - razem sadziłyśmy, i chyba mówiłaś, że to biały floks.Mam zatem niespodziankę zobacz co wyrosło i pomóż w określeniu co to za roślina , napewno rozpoznasz. Z góry dziękuję

O w mordę to floks nie jest ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))O rany )))))))))))))Sorry,że się recholę ,ale taka pomyłka ...Ja mam je w dwóch kępkach tu gdzie floksy i byłam przekonana,że to co trzeba ukopałam
No trudno.Ja sobie dokupiłam takie rude,ale u mnie to raczej za płot daję.Wiosną przycinam kwitnie wtedy później,ale niższe ma łodygi i lepiej wygląda.Leje tak tą wodę bo mi nazwa wypadła z głowy ...))))))))
KasiaWB 21:54, 07 sie 2012

))) też się uśmiałam jak się pierwsze kwiatki pokazały ale wcześniej jak tak wysoko rosło, to sobie myślę, że jakaś gigant odmiana floksa, a tu proszę niespodzianka jeszcze nie jest w pełni kwitnienia, ale zdaje się, że będzie ładne? No to nadziałałyśmy
Martek 22:01, 07 sie 2012

KasiaWB napisał(a)
))) też się uśmiałam jak się pierwsze kwiatki pokazały ale wcześniej jak tak wysoko rosło, to sobie myślę, że jakaś gigant odmiana floksa, a tu proszę niespodzianka jeszcze nie jest w pełni kwitnienia, ale zdaje się, że będzie ładne? No to nadziałałyśmy

To nie jest jakaś gwiazda ogrodu ja zawsze widzę to między rudbekiami trudno najwyżej wykop .
Nadal nie pamiętam nazwy poszukam rudych mam na bieżąco mi kwitną właśnie z rudbekiami i słoneczniczkiem. Nadają się do wazonu można dodawać do innych kwiatów i są bezproblemowe
Martek 22:18, 07 sie 2012

Nieostre,ale bliżej, rudy kolor

Martek 22:36, 07 sie 2012

04 sierpnia 2012 roku miałam zaszczyt uczestniczyć w niesamowitym zgromadzeniu pozytywnie zakręconych ogrodników na ziemi podkarpackiej w malowniczym miejscu zwanym " Ogrodem mimo woli"

Dzień był cudny,udany i pełen wrażeń.Dziękuję Aniu,twoim bliskim i wszystkim,którzy zadbali o każdy szczegół tego wydarzenia

Gardenarium 22:38, 07 sie 2012

Dopisuję się u Marty z podziękowaniami pod tym świetnym zdjęciem

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies