Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

anna_studio 22:45, 09 sie 2012

.....a te goździki..........rozmarzyłam się........................................................
Martek 23:45, 09 sie 2012

Basia zrobiła i mnie zdjęcie na spotkaniu w Rzeszowie
Taka sobie ja życzę miłego weekendu zaglądającym

Martek 00:10, 10 sie 2012

Wróciłam się bo zapomniałam.
Czwartek był pracowity dziś zdychałam ))))))Nadal ledwo ruszam rękami i skrzydłami
Sorry za jakość lewa strona ze zmienioną linią ,a po prawej stronie wycięta nowa rabata na kanwie małej starej
Tylko kupować roślinki

Martek 00:11, 10 sie 2012

anna_studio napisał(a)
.....a te goździki..........rozmarzyłam się........................................................

Rzeszowskie goździki Ściskam
Mala_Mi 07:41, 12 sie 2012

Martek napisał(a)
Nieostre,ale bliżej, rudy kolor

Nadrabiam zaległości... .. teraz po koleii....... i uśmiałam sie też z pomyłki.... i takie wtopy zdażaja sie bardzo często... to śliczny dzielżan .... ja je uwielbiam, bo końcem lata pięknie ubarwiaja ogród, a ze wysokie, to mogą rosnac z tyłu z innymi wysokimi kfiatuchami. Kupiłam sobie inne odmiany..... i jedną mi M potraktował randapem przy okazji wypalania zielska pod choinkami, a drugą stratował mi pies... ale jedna kępa dzielnie sie trzyma Jak Kasia chce to wyrzucić i wykopać...to ja się zaopiekuję
Mala_Mi 07:53, 12 sie 2012

Mam już takie zaległosci, ze .......... wybacz........
Uwielbiam żółty kolor w ogrodzie..... jest taki radosny...... a tak wogle to uwielbiam wszystkie kolory...a najbardziej te widoczne...........
Napewno skorzystam z zaproszenia, jak tylko wybiorę sie w Twoim kierunku... i nie marudż o ogrodzie... bo ogród to tylko cząstka ...... przyjadę dla Ciebie, a przy okazji obejrzę kolorowe rabatki...
Ja przezyłam poakzywanie mojego chabaznika dla całego tłumu....... wczoraj biegałąm po ogrodzie nie wiedząc w co włożyć jak zawsze łapska.. i myślałam sobie.... że ogród to takie cośże zawsze coś i gdzieśbędzie nieskończone i niezrobione.. inaczej się nie da...... a u mnie to już tak musi być. Zwłaszcza przy bylinach i jednorocznych.... są okresy że jest brzydko...... za to jak jest ładnie to bajka.. Mam tyle wysianych jeżówek, naparstnic..... muszę wypielić rabatkę... i jak patrzę na te coraz większe maleństwa to mi żal... a muszę.. i bedę tak łazić i nie wypielę..... za rok będę znó ręce załąmywać ze baba jaga....... bo taka już chyba dola ogrodnika......
Ale na razie jestem na etapie, że wkońcu musze mój wsiowy uporzadkować i koniec sentymentów dla maluszków
Pozdrawiam niedzielnie i uciekam do obowiązków....
Martek 09:42, 12 sie 2012

Witaj Aniu bardzo się cieszę,że znalazłaś dla mnie czasByłam na wątku zjazdowym.Bardzo duże zmiany w tak krótkim czasie ja kombinuję z 10 lat i pewnie tak już zostanie na kombinowaniu ))))))))))
Wczoraj byłam na działce letniskowej ,przygnębiający widok tam był dość przyjemnie obsadzony teren ,a za plecami domku lasBył przyjemny ...
Masz mega narzędzia praca w tak wielkim ogrodzie będzie z pewnością przyjemniejsza
Naprawdę jest gdzie odpoczywać ,delektować się urokami ogrodu Aniu ,a chwastami nie trzeba się po prostu przejmować i traktować je jak dobro nie zło.Pokrzywa wzmacnia organizm,kurdybanek czy mniszek lekarski nadaje się do sałatki więc o co chodzi ...?)))))))))))
A te siewki twoje cenne bardzo,ale ogród musisz trzymać w ryzach bo się faktycznie zapłaczesz jak dom zniknie w gąszczu zieleni.Przyroda to potęga i musimy być tego świadome.
Szkoda,że jednak blisko do ciebie nie mam,ale może jacyś sąsiedzi chcą wprzysżłym roku mieć u siebie te niesamowite kwiaty ...???Jak nie bez sentymentów Ania będzie luźniej innym roślinom

Życzę ci dobrej niedzieli .
zbigniew_gazda 20:45, 12 sie 2012

Marto też wstępuję pod koniec niedzieli. A ta rabatka to całkiem nowa ? Pokaż ją za dnia.
KasiaWB 20:52, 12 sie 2012

Dzielżan góruje nad wszystkimi roślinami i zostaje! no może zmieni tylko miejsce, bo jest za wysoki tu gdzie jest obecnie ma śliczne kwiatuszki
Cieszę się, że w końcu pięknie wycięłaś tą rabatę po prawej co chcesz tam posadzić?
Sebek 21:01, 12 sie 2012

Martek napisał(a)
Wróciłam się bo zapomniałam.
Czwartek był pracowity dziś zdychałam ))))))Nadal ledwo ruszam rękami i skrzydłami
Sorry za jakość lewa strona ze zmienioną linią ,a po prawej stronie wycięta nowa rabata na kanwie małej starej
Tylko kupować roślinki

Ale masz kanciki! Mistrzowskie