Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Milka 23:09, 01 wrz 2012

akurat wymienilas wszystkie kolory, ktore lubie i cetki tez i futerka tez
leginsy sa dla mnie cudem, bo najwygodniejsze i jak piszes, tylko gora do wymiany; w dzinsach teraz rzadko chodze, a obcas czasami zakladam, ale czuje sie wtedy za wysoka i nogi!!! bola...
czyli do spania uz idiesz ja jeszcze nie, ale chyba poloze sie, poogldam tv, bo mnie oczy wieczorem od kompa bola; poogladaj rajd warszawski po ogrodach, same usmiechniete buzie i cudne ogrody, moj to chyba za 3 lata nada sie na spotkanie
Mala_Mi 23:17, 01 wrz 2012

Wy tu o modzie.......... zakazano.. temat nieogrodowiskowy... nieładnie dziewczyny..... kfiatki, kfiatki...... na odzieży a nie centki i panterki... ja też idę sieubrać w jakie spioszki w kfaitki....upsss mama piżamkę z zajaczkiem.
Milka 23:32, 01 wrz 2012

to na topie wydarzen masz, bo chyba ostatnio z zajacem wojowalas!
no troche i o modie, a co w kwiatki jutro sukienke do ZOO ubieram, bede ogrodowiskowa
Mala_Mi 23:37, 01 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
to na topie wydarzen masz, bo chyba ostatnio z zajacem wojowalas!
no troche i o modie, a co w kwiatki jutro sukienke do ZOO ubieram, bede ogrodowiskowa

Martek 23:40, 01 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
akurat wymienilas wszystkie kolory, ktore lubie i cetki tez i futerka tez
leginsy sa dla mnie cudem, bo najwygodniejsze i jak piszes, tylko gora do wymiany; w dzinsach teraz rzadko chodze, a obcas czasami zakladam, ale czuje sie wtedy za wysoka i nogi!!! bola...
czyli do spania uz idiesz ja jeszcze nie, ale chyba poloze sie, poogldam tv, bo mnie oczy wieczorem od kompa bola; poogladaj rajd warszawski po ogrodach, same usmiechniete buzie i cudne ogrody, moj to chyba za 3 lata nada sie na spotkanie

Cieszę się,że mamy jakieś wspólne upodobania
Masz wysokiego męża to możesz być wysoka,ja mam gorzej
Takim alternatywnym rozwiązaniem jest but na koturnie,ale też nie tym najwyższym.Kręgosłup jednak nie lubi szpilek i koniec ja też to odczuwam. Lżej mi jest kiedy założę kozaki na obcasie bo bardziej opinają i usztywniają stopę
Generalnie lubię różne style na bal na pewno nie poszłabym w dżinsach i trampkach
Suknia z ogonem, dłuższym ,a przód tuż za kolano ,srebrna,szafirowa lub ciemnoczerwona.Jak już gadać to gadać ))))))))))
Zazdroszczę ZOO ucałuj ode mnie zwierzaki
Nie lubiłam elementu kwiatowego na sobie,teraz tak
Wrzuć fotkę ze spaceru dobrze ?
Martek 23:42, 01 wrz 2012

asc napisał(a)
Wy tu o modzie.......... zakazano.. temat nieogrodowiskowy... nieładnie dziewczyny..... kfiatki, kfiatki...... na odzieży a nie centki i panterki... ja też idę sieubrać w jakie spioszki w kfaitki....upsss mama piżamkę z zajaczkiem.

Kiedyś kupię sobie farby do tkanin i namaluję sobie na topie kwiatucha o !
Mala_Mi 01:01, 03 wrz 2012

Kazaąłsucałowac zwierzaki .. i od razu Irenka do goryla sieprzytuliła .. i nawet na blond się przemalowała
I tak to poszłąm spać w tym samym dniu... dziś się nie udało.. ale już zmykam i mówie dobranoc.. bo za 5 godzin pobudka...grrrrrrr Śmierć budzikom......
Bogdzia 07:42, 03 wrz 2012

Martek napisał(a)

Samo się ...więc zostawiłam i tak kwitnie ...

piękne!! i kwiaty i foto!

co do ubrania, to tylko takie sugestie na twoje zapytanie i ani tobie ani Tereni się nie oberwie!!
każdy ubiera się tak, jak czuje się najlepiej ale inna sprawa, że czasami z boku ktoś może doradzić, ja z takich rad skorzystałam i mimo, że swoje lata mam, korzystam z takich ubrań, w których dobrze wyglądam, maskują to i owo, a jednocześnie są w miarę na topie; wiem, nie wszystkim się to podoba, ale najważniejsze jest moje samopoczucie
a kowbojki uwielbiam, to but nr 1 w mojej szafie

i jeszcze muszę napisać, że róże i bukiety wspaniałe i baw się po prostu cudownie najważniejsze w życiu, to być sobą

Irenko bardzo ładnie się ubierasz.Bawisz się kolorem i tym samym ubarwiasz swoje rodzime i inne miasta i wioski gdziekolwiek pojawi się twoja niebanalna postać !
Przyjdzie i na mnie czas,że włożę getry,dobiorę górę i machnę ręką na lusterko.
To bardzo wygodny element te leginsy można mieć ze dwie sztuki i bawić się tylko górą
Kałbojki tylko nie te klasyczne,bardziej ich krój lubię
I frędzle przy kurtce i super futerka raczej sztuczne...Nie chodzę jednak bo nie mam takiego ładnego. Może być i kamizelka w panterki,cętki itp.
Generalnie nie ubieram się elegancko raczej wszystko zniża się do odzieży wygodnej,sportowej ,luźnej ...)))))
Ale na egzaminy walę w białej bluzeczce, żakiecie i oczywiście spodniach nie spódnicy )))))))))))))))
Buty (cierpię) na obcasie
Uwielbiam łączenia szafiru z morską zielenią ,szarości z czerwienią i koralem.Może skończę jestem już w nocnej koszuli ))))))))))))
Będę obserwować ten twój sklepik jak na coś natrafię co mnie urzeknie dam znać

A gdzie ten sklepik można obserwowac? Jest w internecie???? Przyszłam obejrzec jeżówkę a tu zdjęcia nie ma.Pozdrówka Marto.
Martek 17:32, 03 wrz 2012

Idę zrobić zdjęcie jeżówce
Milka 17:39, 03 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Samo się ...więc zostawiłam i tak kwitnie ...

piękne!! i kwiaty i foto!

co do ubrania, to tylko takie sugestie na twoje zapytanie i ani tobie ani Tereni się nie oberwie!!
każdy ubiera się tak, jak czuje się najlepiej ale inna sprawa, że czasami z boku ktoś może doradzić, ja z takich rad skorzystałam i mimo, że swoje lata mam, korzystam z takich ubrań, w których dobrze wyglądam, maskują to i owo, a jednocześnie są w miarę na topie; wiem, nie wszystkim się to podoba, ale najważniejsze jest moje samopoczucie
a kowbojki uwielbiam, to but nr 1 w mojej szafie

i jeszcze muszę napisać, że róże i bukiety wspaniałe i baw się po prostu cudownie najważniejsze w życiu, to być sobą

Irenko bardzo ładnie się ubierasz.Bawisz się kolorem i tym samym ubarwiasz swoje rodzime i inne miasta i wioski gdziekolwiek pojawi się twoja niebanalna postać !
Przyjdzie i na mnie czas,że włożę getry,dobiorę górę i machnę ręką na lusterko.
To bardzo wygodny element te leginsy można mieć ze dwie sztuki i bawić się tylko górą
Kałbojki tylko nie te klasyczne,bardziej ich krój lubię
I frędzle przy kurtce i super futerka raczej sztuczne...Nie chodzę jednak bo nie mam takiego ładnego. Może być i kamizelka w panterki,cętki itp.
Generalnie nie ubieram się elegancko raczej wszystko zniża się do odzieży wygodnej,sportowej ,luźnej ...)))))
Ale na egzaminy walę w białej bluzeczce, żakiecie i oczywiście spodniach nie spódnicy )))))))))))))))
Buty (cierpię) na obcasie
Uwielbiam łączenia szafiru z morską zielenią ,szarości z czerwienią i koralem.Może skończę jestem już w nocnej koszuli ))))))))))))
Będę obserwować ten twój sklepik jak na coś natrafię co mnie urzeknie dam znać

A gdzie ten sklepik można obserwowac? Jest w internecie???? Przyszłam obejrzec jeżówkę a tu zdjęcia nie ma.Pozdrówka Marto.

Bożenko, na razie tylko na FB

Marta, wrzuciłam ZOO; u mnie link...czekam na twoje fotki