oj taka niesmialo spozniona jestem z gratulacjami...ale za to szczere i pelne usmiechu pozdrowienia przesylam kolezance od...kawki z Anulowego watku...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Marcia, na takiego podglądacza to dobrym sposobem jest rurka i plastelina, chowasz się za domek lub przez okno za firaną, do rurki kulka z plasteliny i celujesz wydmuchując kulkę, zrób przy okazji zdjęcia obejrzymy podglądacza, będzie zabawa.
Bogusławie ten z koparki mnie podgląda nie trafie przez szybkę,a jak złazi to się do mnie odzywa więc nie mam jak )))))))
Już są przy końcu tuj to on musi być trochę dalej ze sprzętem swoim i nie ma już możliwości )))))))
Masz ty pomysły Boguś ))))))))))))))))))
oj taka niesmialo spozniona jestem z gratulacjami...ale za to szczere i pelne usmiechu pozdrowienia przesylam kolezance od...kawki z Anulowego watku...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marci Betysiu )))))))))
Ja tylko chwilkę zajrzałam po wypiciu swojej pierwszej kawy.Rzadko pijam drugą .
Gdaczę na grzędzie to mi i tak nic przerwa na kawę czy papieroska.Mus okiełzać dom po trzech chłopcach,zaważyć obiad i może starczy na działkę ))))))))
Również ciepło się uśmiecham i pozdrawiam serdecznie
Marci Betysiu )))))))))
Ja tylko chwilkę zajrzałam po wypiciu swojej pierwszej kawy.Rzadko pijam drugą .
Gdaczę na grzędzie to mi i tak nic przerwa na kawę czy papieroska.Mus okiełzać dom po trzech chłopcach,zaważyć obiad i może starczy na działkę ))))))))
Również ciepło się uśmiecham i pozdrawiam serdecznie
....
okielznac dom po 3 chlopcach...oj moje marzenie ale tez i chyba " przerazenie"...tutaj to dopiero musi byc organizacja pracy...ja mam tylko 1-go mlodzienca ( nie liczac starszego Pana )...choc ostatni zapanowala rownowaga w domu po przygrnieciu niewinnego kociecia...co wiaze sie wprosproporcjonalnie ze wzrostem szkod i potrzreby sprzatania...oj moja kicia poki co robi za kolejnych mlodziencow....
a wiec powodzenia w opracowaniu idealnego planu coby jeszcze starczylo czasu na Twoje przyjemnosci....
pozdrawiam weekendowo!!!