Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Bogdzia 10:32, 20 paź 2012

Masz rację - byle do wiosny.Odlatujące ptaki to piękne widowisko ale budzi smutek za to przylot to sama radosc.
Martek 18:32, 20 paź 2012

Bogdzia napisał(a)
Masz rację - byle do wiosny.Odlatujące ptaki to piękne widowisko ale budzi smutek za to przylot to sama radosc.

Mnie zawsze pożegnania nie bawiły .
Tak sobie jednak myślę,że gdyby nauczyć się kochać jesień,zimę i przedwiośnia nasze nastroje byłyby lepsze.
Wiem,że kurtka nie ciąży jeśli jest naprawdę ładna,modna czapka czy ekstra buty ,ale jeszcze gdyby tak pojechać na narty i nie złamać nogi ...
Wieczory spędzać w miłym towarzystwie delektując się malinową herbatą lub lampką koniaku.Móc się zatrzymać i pomyśleć to jest czas odpoczynku można dłużej pospać skoro za oknem szybko ciemno lub poleniuchować z książką w ręku.

Życzę ogrodniczankom i ogrodniczanom jak najlepszych alternatyw na krótkie dni i długie ciemności .
Niech wasza bujna wyobraźnia przeprowadzi was przez ten trudny okres tak,żeby w końcu się z nim zbratać i polubić
Na forum można planować nowe projekty rabat,upiec pyszne ciasto,ale też porozmawiać jak zawsze na różne tematy .
Jeszcze jakby się dało teleportować te miody,swojskie naleweczki i wszelkie przetwory naszych drogich koleżanek i kolegów przez monitor to zima mi nie straszna ...

Takie tam przed myciem okna
Martek 18:56, 20 paź 2012

Mala_Mi 19:34, 20 paź 2012

Martek.. najlepiej było by teleportować siebie Wtedy człek chętniej by tyłek ruszał z domu......
Martek 20:42, 20 paź 2012

asc napisał(a)
Martek.. najlepiej było by teleportować siebie Wtedy człek chętniej by tyłek ruszał z domu......

Masz absolutną rację .Tylko ja sobie to wyobrażam na neutralnym gruncie w przytulnej tawernie 3 noce poza domem z nalewkami Hani ,Marka i tych co się nie chwalą )))))
Wtedy nikt z nas nie stresuje się porządkami ,każdy delektuje rozmowami ,milczeniem i tym co w w gardełko
Oczywiście ,że Hania i Marek nie tylko pod postacią nalewek też się relaksują
vita 21:02, 20 paź 2012

Martek napisał(a)

Martek, no mistrzostwo jesiennego kwitnienia! Gdybyś tak zawzięcie okien nie myła, może coś byś jeszcze cyknęła?
vita 21:04, 20 paź 2012

Ale tak teraz patrzę....to chyba fotomontaż jest?
Martek 21:14, 20 paź 2012

vita napisał(a)
Ale tak teraz patrzę....to chyba fotomontaż jest?

Nie no Vita uwzięłaś się na mnie czy jak ?
Powątpiewasz w moją wiedzę ornitologiczną ,zarzucasz fotomontaż pohamuj maleńka )))))))))))))
Nie to nie fotomontaż to tegoroczne marcinki i jeszcze dobrze trzymający się krzaczek pełnej liliputowej cynii .Zdjęcie profilem )))))))))))))))))))))))))
Richie 21:14, 20 paź 2012

Marta ale się rozmarzyłaś myślałem że szykuje się fajny wieczór a Ty piszesz, że przed myciem okna
Martek 21:17, 20 paź 2012

Richie napisał(a)
Marta ale się rozmarzyłaś myślałem że szykuje się fajny wieczór a Ty piszesz, że przed myciem okna

Fajne wieczory zdarzają się może 5 razy do roku ...?
Dlatego tak je doceniam , a tymczasem kieracik Richie i szaro