Elfiku cieszę się,że zajrzałaś.Mówiły dziewczyny,żeby pokazać fryzurę.Po zabiegu nie miał mi kto zrobić zdjęcia,a ja sama starać się nie lubię poza tym spieszyłam się tam gdzie można w niedzielę i musiałam kaptur na garnek założyć.No tak fleszy nie lubię jak mam świadomość ,że skierowane na mnie .
Dziękuję za wydobycie z siebie komplementów to wielka sztuka patrząc na obiekt ))))))))))))))
Cieszę się,że cynie przypały ci do gustu.Ja nie wiem czy czasem nie zostanę tylko zwolenniczką pierwszego ich parterowej odmiany
Lubię widzieć cię w tym sowim uśmiechniętym awatarku
Wiem,że mi zmarzną,ale już sobie obiecuję,że cebule będą wkładane niedbale i niech sobie rosną jak chcą .Zero przejmowania kolorem,miejscem wszystkie są piękne jak witamy upragnioną wiosnę
Ale zobacz Zbyszku jakie te basze prace są Syzyfowe i jaka ja ślepa bo bym na jednej zasłonie może się zmieściła ...?))))))))
Dziękuję za miłe słowa.Fota jak fota to tylko dowód,że nic na głowie rewelacyjnego doktorka fryzjera mi nie wyczarowała i nic z czego mogłabym być zadowolona .
Znowu na "starą babę "))))))))))
Przepraszam za powiedzenie ,ale ja już dawno pisałam chciałabym wyglądać na tyle ile mam czyli na 25))))))))))
Ale ściemniasz i Ci poniżej )))))))))))
Mam wprawdzie okulary,ale i przez nie widać tą minę fantastyczną .
Tak serio było późno i zła byłam na fotografa,że jeszcze nie śpi.Zamiast szybko zrobić ze 3 foty chichotał.
Wesoło to mi było dzień wcześniej,ale nie pomyślałam o zdjęciu tyle ludzi na premierze i znajomych.Pewnie i siostra miała coś ze sobą ,ale fajne były rozmowy więc jakoś nie przyszło mi do głowy "gwiazdorzenie" '))))))))))))))))))))))))))
Nie narzekam na włosy tylko chciałabym w końcu,żeby mnie ktoś zrobił na 25-kę .
Cieszę się,że jeszcze mam włosy po tych upiększeniach ))))))))))))))))))))))))))))))))))))