Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

zbigniew_gazda 08:33, 29 paź 2012

Pozory tylko !!! Martuś my nie patrzymy na plamy ale na Ciebie. Super fota. Pozdrawiam.
Martek 09:59, 29 paź 2012

Elfik napisał(a)
Martuś, dawno u Ciebie nie byłam, zaglądam - a tu... TY!!! - jak żywa!!! Cieszysz moje oczy urodą i klasą !!! Bije z Ciebie powaga i dostojeństwo, ale wiem, że to tylko taki "pozór zdjęciowy"
No, z tulipanami, to się wprawdzie jeszcze nie spóźniłaś, ale już ręce przy robocie marzną, więc ja to zrobiłam wcześniej. Nasionka cynii zebrałam z tych najbardziej wypasionych i nie mogę się doczekać siania... Buziaczki!

Elfiku cieszę się,że zajrzałaś.Mówiły dziewczyny,żeby pokazać fryzurę.Po zabiegu nie miał mi kto zrobić zdjęcia,a ja sama starać się nie lubię poza tym spieszyłam się tam gdzie można w niedzielę i musiałam kaptur na garnek założyć.No tak fleszy nie lubię jak mam świadomość ,że skierowane na mnie .

Dziękuję za wydobycie z siebie komplementów to wielka sztuka patrząc na obiekt ))))))))))))))

Cieszę się,że cynie przypały ci do gustu.Ja nie wiem czy czasem nie zostanę tylko zwolenniczką pierwszego ich parterowej odmiany

Lubię widzieć cię w tym sowim uśmiechniętym awatarku

Wiem,że mi zmarzną,ale już sobie obiecuję,że cebule będą wkładane niedbale i niech sobie rosną jak chcą .Zero przejmowania kolorem,miejscem wszystkie są piękne jak witamy upragnioną wiosnę

Pozdrawia i ściskam
Martek 10:03, 29 paź 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Pozory tylko !!! Martuś my nie patrzymy na plamy ale na Ciebie. Super fota. Pozdrawiam.

Ale zobacz Zbyszku jakie te basze prace są Syzyfowe i jaka ja ślepa bo bym na jednej zasłonie może się zmieściła ...?))))))))
Dziękuję za miłe słowa.Fota jak fota to tylko dowód,że nic na głowie rewelacyjnego doktorka fryzjera mi nie wyczarowała i nic z czego mogłabym być zadowolona .
Znowu na "starą babę "))))))))))
Przepraszam za powiedzenie ,ale ja już dawno pisałam chciałabym wyglądać na tyle ile mam czyli na 25))))))))))
Milka 10:25, 29 paź 2012

Martek napisał(a)
Mina jak zawsze jak modelki ))))))))))))) A włosów nie ma mi kto ani ostrzyc jak bym chciała,ani też ułożyć .Spieszyłam się i nie lubię szczerze mówiąc dłubać samej przy włosach.

wow, w tych okularach, to jak celebrytka!
pięknie wyglądasz, włosy idealne, nie ma co narzekać
anula_wn 10:38, 29 paź 2012

no no Martek ! co za look super wyglądasz, ale uśmiechnij się ciut !

pozdrawiam cieplutko z zimnego Komorowa zasypanego śniegiem....
boguslaw_r_ 13:48, 29 paź 2012

justi 16:20, 29 paź 2012

Extra wyglądasz i kolorek super, mój ulubiony
Martek 20:04, 29 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Mina jak zawsze jak modelki ))))))))))))) A włosów nie ma mi kto ani ostrzyc jak bym chciała,ani też ułożyć .Spieszyłam się i nie lubię szczerze mówiąc dłubać samej przy włosach.

wow, w tych okularach, to jak celebrytka!
pięknie wyglądasz, włosy idealne, nie ma co narzekać

Ale ściemniasz i Ci poniżej )))))))))))
Mam wprawdzie okulary,ale i przez nie widać tą minę fantastyczną .
Tak serio było późno i zła byłam na fotografa,że jeszcze nie śpi.Zamiast szybko zrobić ze 3 foty chichotał.
Wesoło to mi było dzień wcześniej,ale nie pomyślałam o zdjęciu tyle ludzi na premierze i znajomych.Pewnie i siostra miała coś ze sobą ,ale fajne były rozmowy więc jakoś nie przyszło mi do głowy "gwiazdorzenie" '))))))))))))))))))))))))))
Nie narzekam na włosy tylko chciałabym w końcu,żeby mnie ktoś zrobił na 25-kę .
Cieszę się,że jeszcze mam włosy po tych upiększeniach ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Martek 20:05, 29 paź 2012

anula_wn napisał(a)
no no Martek ! co za look super wygladzasz, ale uśmiechnij się ciut !

pozdrawiam cieplutko z zimnego Komorowa zasypanego śniegiem....

Pozdrawiam Aniu,masz rację mina s...go kota.Postaram się następnym razem nie zawieść )))))))))))))))))))))))))))
anula_wn 20:06, 29 paź 2012

hmm, jakiego kota????
Jesteś zbyt smutna, a tak poza tym ślicznie !