Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 01:25, 11 gru 2012

Rench napisał(a)
Widzę Marteczko że mamy coś wspólnego,tez uwielbiam chomikować wiele rzeczy,a kolorowe gazety to już moja miłość Mój M mnie zaczyna leczyć,a ja sama zaczynam też się ograniczać,ale do niedawna miałam wszystkie numery Mojego pięknego ogrodu, Claudii,Cztery kąty, Kwietnik,Poradniki domowe i wiele dodatków okazjonalnych do tych gazet , nawet znalazłam Burdę z 1987 roku i wszystkiego żal było mi wyrzucić
M wynosi do spalenia moje zbiory,a ja za nim pędzę do piwnicy,zasiadam nad tą makulaturą i pół dnia przekładam co mi potrzeba,a co nie i robię kolejne 2 kupki,i tylko przekładam w inne miejsce

Kiedyś znalazłam u cioci burdę z 1968 roku, w twardych oprawach jak dawne dzienniki w szkole,to było coś wspaniałego Takie chomikowanie to chyba w genach się przenosi

Pozdrawiam i dzięki za wizytę w moich skromnych progach

Witaj Rench
Ja staram się co jakiś czas robić selekcję tego co nazbieram i nikt mi tego nie karze.
Mój m tyle ma rzeczy,że ja już nic nie mówię to jego dom.
Chociaż nie zajrzałam jeszcze w propozycję Monteverde myślę,że można po obejrzeniu wyleczyć się z chomikowania ))))))))))))))))))))))))

Ta Burda w twardych oprawach to unikat,ale te nasze dzisiejsze czasopisma będą jeszcze nie raz się powielać nie ma co warto dać na podpałkę lub oddać na makulaturę .
Kupowałam babskie czasopisma ,ale te kategorycznie leciały na recykling nie mam do nich sentymentu .
Jak jakiś ciekawy ,smaczny przepis to wycinam
Zauważyłam,że Tesco gdzie często zakupy robię jak sowa ludzie czytają sobie gazety jak w MPiKU .Nawet panie spisują sobie hafty krzyżykowe dokładnie .Są stali czytelnicy znam już ich z widzenia ))))))
I kasa w kieszeni i mieszkanie nie zaśmiecone )))))))))
Martek 01:25, 11 gru 2012

monteverde napisał(a)
Renia to pooglądaj sobie filmiki O chomikowaniu na TLC jedna zbierała zużyte pieluchy

)))))))))))))))))))))
Milka 12:43, 11 gru 2012

Grosik i nie tylko daję, ale głownie w samym źródle!
na TLC całkiem sporo dziwacznych fobii pokazują
wyjście do EMPIKU, to przyjemność, więc może to opcja dla ciebie, a grosz zostanie i na co innego przeznaczysz
Martek 13:29, 11 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Grosik i nie tylko daję, ale głownie w samym źródle!
na TLC całkiem sporo dziwacznych fobii pokazują
wyjście do EMPIKU, to przyjemność, więc może to opcja dla ciebie, a grosz zostanie i na co innego przeznaczysz

Irenko domyślam się,że pamiętasz o potrzebujących
No tak może czas ruszyć zad ...Dobra myśl Miła )))))))
Milka 13:34, 11 gru 2012

W czasach licealnych, EMPIK był moim ulubionym miejscem, ciekawe miesięczniki, spotkania towarzyskie, ciastko firmowe tzw WZ i Pepsi, ale było fajnie
a dziś już w Jeleniej Górze tego miejsca nie ma i jak pojechałam odwiedzić stare miejsca, bardzo mnie to zasmuciło, na szczęście nadal była moja ulubiona cukiernia

edit; i trzepaczka do wglądu i opis

http://medmagnetic.istore.pl/pl/platforma-wibracyjna-wibromasaz-cfm-001.html
Martek 15:34, 11 gru 2012

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),a ja głuputka myślałam,że do dywanów )))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja w ramach szkoły średniej odbywałam praktyki w EMPIK -u .Było nas 4 dziewczyny z klasy załatwiłyśmy sobie razem w jednym miejscu .Było nam jak w raju,kochałyśmy te praktyki .Panie były miłe,mądre i lubiły z nami rozmawiać .
Ostatni rok był taki fajny bo poprzednie lata spędziłam w punkcie "RUCHU" tyle,że nie w kiosku .
Zapach gazet,super Nivea i Bambino szampon super, pasta do zębów ,wszystko dla mnie dostępne,ale panie ...Daruję opisu .
Nie było źle,ale takie sztywniary i służbistki .Poudawały sobie panie profesorki )))))))))))))Za to blisko do domu miałam

Bogdzia 18:15, 11 gru 2012

A w moich czasach za posiedzenie w cukierence- kawiarence obniżano zachowanie więc tylko koło niej spacerowałysmy. Ależ mieli głupie wymagania tam nawet alkoholu zadnego nie było, no ale kawa tez była napojem nie dla młodzieży więc chyba dlatego nie było wolno chodzic. Na religię tez nie było wolno chodzic i chodziły słuchy że nas śledzono kto chodzi na religię do domu parafialnego.
Martek 18:34, 11 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
A w moich czasach za posiedzenie w cukierence- kawiarence obniżano zachowanie więc tylko koło niej spacerowałysmy. Ależ mieli głupie wymagania tam nawet alkoholu zadnego nie było, no ale kawa tez była napojem nie dla młodzieży więc chyba dlatego nie było wolno chodzic. Na religię tez nie było wolno chodzic i chodziły słuchy że nas śledzono kto chodzi na religię do domu parafialnego.

Jestem nie wiele młodsza i za moich czasów kawy się nie piło to przywilej dorosłości i z pewnością niektórych ciekawiło kto zasuwa na religię .A sunęli wszyscy bo co zakazane lepiej widać smakuje ...?
A Jan Paweł II mówił o kremówkach z tego samego powodu ,one nie były oszukane tylko zdrowo nasączone alkoholem )))))))))
Po maturze dodawał
Bogdzia 18:41, 11 gru 2012

Martek napisał(a)

Jestem nie wiele młodsza i za moich czasów kawy się nie piło to przywilej dorosłości i z pewnością niektórych ciekawiło kto zasuwa na religię .A sunęli wszyscy bo co zakazane lepiej widać smakuje ...?
A Jan Paweł II mówił o kremówkach z tego samego powodu ,one nie były oszukane tylko zdrowo nasączone alkoholem )))))))))
Po maturze dodawał

wszystko prawda ale ze jesteś niewiele młodsza to rozumiem kawał miał byc????
Martek 00:36, 12 gru 2012

Bogdzu zaraz tam kawał
Metaboliczny mi baba tak namierzyła,że nic,a nic nie kawał .