No tak na techniczne usterki raczej każdy ma alergię
Boisz się ,że domek będzie za wielki ...?))))))))))))))))))))))))))))))))
O widzisz w życiu nie słyszałam,że śmierdziuch to student ))))))Aksamitka momentami ma przyjemny zapach słonecznika chyba ludzie nie chcą tego wyczuć.Czasami faktycznie zapach może być przyjemny inaczej ,ale sam kwiat w sumie uroczy
Dzięki za objaśnienia
Martuś czy T dostała burę za ścięcie tak pięknych piwonii. po buźce widzę że chyba tak . piękna odmiana i jakie duże !!!!!
Nic nie powiedziałam,ale też nie podziękowałam za kwiaty bo tak mi ich szkoda było .Chociaż żebym zdjęcia wcześniej im zrobiła ...Jeszcze nie rozwinęła się 4 odmiana z tego miejsca mianowicie te białe z czerwonym muśnięciem w środku będę się z T ścigać z aparatem )))))))))
To T piwonie ma prawo robić z nimi co chce
Będę jej przemieszczać w sierpniu na tylne rzędy bo po przekwitnieniu piwonii w tych miejscach zostają liście .W sumie ładne,ale jednak liście
Marta,czy podpędzałaś swoje dalie,że zakwitły ci jak piszesz?Moje niektóre podpędzałam juz od marca i mam wrażenie ,że absolutnie nic to nie dało,bo te,które wsadzałam bezposrednio do ziemi zdogoniły tamte wielkościowo,a one i tak nie maja nawet pąków.Zrobiłam to raz i więcej nie będe podpędzać,bo za duzo miejsca zajmują , a efekt zaden.
Jedyna wada tej róży - brak zapachu.
Marto, no nie ma ideałów nawet w świecie roślinnym. Ale może ten brak zapachu przy róży powinien ją zdyskredytować? Bo jednak bycie różą zobowiązuje.