Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 18:15, 05 cze 2012

asc napisał(a)

...nie kumam... Kotlety... u kogo rosną? Jak duże? Czym... podlewać? Do kogo "przeflancować"? ............
Ja tam preferuję jarzyny... I cfietki...

E tam z kotletami już "przeflancowane")))))))))))))))
Elfiku rośnie ci coś na rabatach z jednorocznych?
U mnie jak zaczarowane niektóre cynie nie widać postępu

Moje cynie maja pąki....

Ania moje też,ale są takie egzemplarze i to te z tych małych ,które nie specjalnie ruszyły po wsadzeniu do ziemi.
Pogoda je hamuje,a może coś inszego nie wiem
Jak minął te deszcze dam im nawozu może coś z nich jeszcze będzie
Martek 18:35, 05 cze 2012

Na modrzewiu wczoraj dawał koncert jak się nie mylę kos.Wiele ptactwa krąży w okolicy bo obok nie brakuje dojrzewających czereśni.Nie mam szczęścia do ostrych ujęć kosów

Martek 18:45, 05 cze 2012

Przed deszczem tak wyglądała róża nabyta tej wiosny.Zapowiada się nieźle jedyna wada brak zapachu

Martek 18:52, 05 cze 2012

Skoro jestem przy różach mam pytanie ich dotyczące gdyby ktoś był tak miły kto zna je dobrze.
Chodzi mi o Leonardo da Vinci .W sklepie są pomieszane różne odmiany ,bałagan totalny pewnie z winy klientów wkładają etykiety gdzie się popadnie jak sięgają po ich czytanie.Chodzi mi o to czy ktoś wie jak wyglądają łodygi tej odmiany przy młodych pędach.Nie chciałabym zakupić czegoś innego niż tej odmiany bo chyba warto ...???
Martek 18:57, 05 cze 2012

Pachnie w całym domu .To jeden z dwóch bukietów w salonie.Moja T ścięła co się dało
Martek 19:06, 05 cze 2012

Te piwonie mają bardzo duże kwiaty

Martek 19:06, 05 cze 2012

Te bezcenne bo od synka
Gardenarium 19:46, 05 cze 2012

Martek napisał(a)
Skoro jestem przy różach mam pytanie ich dotyczące gdyby ktoś był tak miły kto zna je dobrze.
Chodzi mi o Leonardo da Vinci .W sklepie są pomieszane różne odmiany ,bałagan totalny pewnie z winy klientów wkładają etykiety gdzie się popadnie jak sięgają po ich czytanie.Chodzi mi o to czy ktoś wie jak wyglądają łodygi tej odmiany przy młodych pędach.Nie chciałabym zakupić czegoś innego niż tej odmiany bo chyba warto ...???

Leonardo da Vinci miałam i kwitł w tamtym roku.

Obrazki dla róży "Leonardo da Vinci"

Instagram Ogrodowiska
Elfik 20:24, 05 cze 2012

Martek napisał(a)
Elfiku rośnie ci coś na rabatach z jednorocznych?
...z jednorocznych, to na razie smagliczka – samosiejka, zawsze mam ją wszędzie. Kupione żeniszki, lobelie i begonie – wszystkie zmarzły owej feralnej przymrozkowej nocy, dziś kupiłam po raz drugi i jeszcze niecierpki. Wszystkie cynie wysadzone, teraz cały czas albo deszczowo, albo kapuśniaczkowo, więc widzę, jak „tyją” i zawiązują łebki. W doniczkach czekają 3 kapuścinki, prawie za uszy je ciągnę, żeby rosły... Aha, jeszcze pięknie wzeszła klarkia i różowy ubiorek jednoroczny, a godecję przypadkiem przetrzebiłam usuwając żółte listki niezakwitniętych krokusów. Cudem wzeszły 4 szt. białych studentek, i 2 szt malope . No i jeszcze groszek pachnący i wilec... Ot... tyle... Nie wiem czy ... czy
Elfik 20:26, 05 cze 2012

O matko, dopiero teraz wskoczyły mi powyższe zdjęcia... Jakie cuuudne róże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!