Ciężko nie jest, ja ogólnie bardzo energiczna jestem. Musiałam nieco zwolnić tempo dla Bąbla ale ja czuje sie naprawde dobrze, w szkole rodzenie troche położne dają w kość hehehe ale ogólnie jest ok, widziałam juz trakt porodowy w swoim szpitalu i pomału się z nim zaprzyjaźniam nawet są bardzo przyjemne sale porodowe z łazienką i wanną dla relaksu.
To jakiś fajny szpital ... Wanna dla relaksu .. Myślę ,że to bosska koncepcja ... Jak sobie przypominam ten czas ... Było tyle fajnych i zabawnych sytuacji
No już tak jakby na ostatniej prostej jestem hehehe dzisiaj mój Pan stolarz poinformował mnie że kołyska gotowa więc chyba bał sie ze go myszy zjedza i postarał się szybciutko ją wykonać hehehe
A tak ogólnie to naprawde czuje się dość dobrze. Własnie była u mnie sąsiadka i zamiast tu o dzieciach to my o ogrodzie i o tym co będziemy na wiosne sadziły na nasze przedogródki hehehe
Fajnie że się dobrze czujesz i planujesz prace wiosenne. Wiadomo przecież że dzidzia najważniejsza ale czasem myśli trzeba czym innym zająć.Buziaczki i głaskanko Brzusia.