Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

ewsyg 22:56, 13 lip 2014

Szkoda, że to obfite kwitnienie róż już się kończy. Moje zaczynają ponownie, no ale to juz nie będzie takie obfite
laurowisnia 10:48, 14 lip 2014

Grażynko, moja nemezja również już w pełni kwitnienia, mam niebieską, myślałam, że kwiaty będą większe.
Pytałaś o obręcze, nie wiem czy znasz te z Obi, póki róże niskie to wystarczają, ale już pod koniec drugiego roku potrzebne są większe.
gaga 10:54, 14 lip 2014

W Twoim ogrodzie cudownie można odpoczywać ale i dużo się napracować wszystko takie perfekcyjne ,piękne .Dla tych widoków warto Pozdrawiam serdecznie
grazyna 22:02, 15 lip 2014

kasiek napisał(a)
Jej jakie nabytki fajne Rybeczki kapitane - wodza czyściutka, oczko jak marzenie
A klombiki perfecto!

Dziękuję za tak wielkie pochwały, w zasadzie Jesteś chrzestną matką tego oczka, tylko "załapałam", że "chrzcin" nie było Pewnie po 6 września trzeba coś wymyśleć

grazyna 22:10, 15 lip 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Grażynko wpadłam z rewizytą
Piękny dom taras a ogród masz bajeczny taki zadbany czyściutki róże jak malowane i wszystkie znasz z imienia sliczności pokazujesz
Nie da sie wszystkiego od razu obejrzeć ale nadrobie w wolnych chwilach
Dobrej nocki

miło Cię widzieć Nie nadrabiaj, szkoda czasu, ale... zaglądaj czasami do mnie Zapraszam

Nazwy mam zapisane odkąd jestem na Ogrodowisku
Wiele dobrego ten portal wnosi w moje i nasze życia

grazyna 22:15, 15 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Grażynko cudownie u ciebie Woda w oczku przejrzysta a front boski
Buziaczki

Gosiaczku bardzo mi miło odbierać takie słowa
A tu "tył" domu, M. przykleił lustra na ścianie, by ogród się odbijał,ale coś mi nie pasi

grazyna 22:22, 15 lip 2014

JoannA napisał(a)

Grażynko, po pierwszej fali masowego kwitnienia przytnij nemezję. Pojawią się nowe pędy boczne, które ponownie zakwitną. Nemezja powinna mieć stale wigotną ziemię i wtedy pięknie kwitnie.
Róze masz cudne.
pozdrawiam

Joasiu jesteś jak SOS, ależ porady wspaniałe. Zastosuję, tymbardziej, że nie wiedziałam o utrzymywaniu wilgotnej gleby. Dziękuję Joasiu
Jak fajnie, że zajrzałaś

grazyna 22:31, 15 lip 2014

Ivvvona napisał(a)
Grażynko, dziekuję za odwiedziny u mnie i miłe wpisy. Co do rozchodników to mam dwa o bordowych liściach i w tym roku w ogóle nie rosną. Muszę sprawdzić czy coś ich nie podgryza, chociaż nie spotkałam się wcześniej z opuchlakami u nich.

Róże Geoff Hamilton kupowałam w ub. roku przez internet, podam Ci namiary na pw.
musze wygospodarować trochę czasu na obejrzenie Twojego ogrodu, na razie obejrzałam kilka stron, ale już widzę że ogrodek masz śliczny, zadbany i uporządkowany, taki jak lubięPozdrawiam

Powiem Ci Iwonko, że szkoda czasu na przeglądanie tego co było Zaglądaj czasami do mnie, zapraszam Na pewno będą świeższe zdjęcia i wszystko poznasz

Za namiary na różę tak bardzo dziękuję

grazyna 22:34, 15 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Wszystko dopracowane aż miło popatrzeć

Bartek Dziękuję za uznanie

EwelinaW 14:14, 16 lip 2014

Witam
Masz śliczny ogród Mam nadzieję że już niedługo mój choć troszkę będzie tak CUDowny jak Twój
pozdrawiam gorąco