Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

Nallar 09:55, 25 wrz 2014

grazyna napisał(a)

Jak większość z nas "wpadamy" do ogrodów z ukrycia, nie zostawiając śladów

Mam nadzieję na częstsze wizyty

Będę Cię odwiedzać z pewnością.
W moim wątku pytałaś o zawilce. Powtórzę i u Ciebie
Zawilcy u mnie rośnie sporo wszystkie różowe, nigdy ich nie okrywałam i nigdy mi nie wymarzły. Wiem że Bogdzia z rododendronowego wspominała że przez mróz straciła wszystkie.
Swoje, kiedy kończy się sezon ścinam równo z ziemią i czekam do wiosny. Nigdy nie zawiodły.
grazyna 10:01, 25 wrz 2014

O i takiej odpowiedzi potrzebowałam Ewo, dziekuję! Bardzo lubię różowy kolor w ogrodzie, na starość robię romantyczna czy co ?
Kindzia 10:27, 26 wrz 2014

Grażynko Właśnie zamówiłam austinki z polecanego przez Ciebie miejsca 7 sztuk Ale golasy, niestety i już się boję czy mi się przyjmą...a swoich 7 eksmituję...mam nadzieję, że to słuszna decyzja...

Macham
monteverde 10:34, 26 wrz 2014

grazyna napisał(a)
Aż zaniemówiłam z wrażenia ! Agatko, Kasiu co za pokaz pięknych zdjęć !

Wstyd mi za jakość moich, nie mniej pamiątką są na zawsze

Baaardzooo ale to bardzo Wam dziękuję za odwiedziny u mnie, za to, że chciało się Wam do mnie przyjechać!

Za przepiękne prezenty, które jutro powędrują na stałe na rabatkę i które już zawsze będą stanowiły o Waszym pobycie na moim skrawku ziemi, miejscu ukochanym na tej planecie

Za przeurocze słowa jakie napisałyście, jakie wypowiadałyście podczas spotkania - jakie to motywujące i podnoszące na duchu !

Za cudne spojrzenie na moje ksocki

Za piękne chwile z Wami i wierzę, że będziemy je powtarzać

Agatko mam niedosyt, między innymi i dlatego, że jeszcze jedna potrawa została w piekarniku a przygotowana została z myślą o Was Za szybko pojechaliście

Kasiu ależ mnie zauroczyłaś tymi porównaniami, sama nie wierzę, że tak było

Kofam Was i do zobaczenia

Grażka masz śliczny ogród a oczyma dziewcząt ładnie pokazany dzięki za zdjęcia ze spotkania pozdrawiam
malgorzata_s... 10:37, 26 wrz 2014

Grażynko buziaki zostawiam My z Aganią znowu w trasie w niedziele
makkasia 20:15, 27 wrz 2014

Obejrzałam wszystkie fotorelacje z Twojego pięknego ogrodu i niesamowite są zmiany, które pokazała Kasia rok temu i dziś ...ogród wypiękniał zyskał głębię zrobił się trójwymiarowyNieprawdopodobne, że to tylko rok
kasiek 20:40, 28 wrz 2014

Pozdrawiam niedzielnie
Widzę że porównania się przydały
grazyna 11:31, 29 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Grażynko Właśnie zamówiłam austinki z polecanego przez Ciebie miejsca 7 sztuk Ale golasy, niestety i już się boję czy mi się przyjmą...a

Kasiu, przecież wiesz jak te golasy sadzić - podciąć korzenie by się przyjęły i górę trochę, kopczyk z ziemi i po robocie.

Widziałam Cię na spotkaniu w Wojsławicach
grazyna 11:32, 29 wrz 2014

monteverde napisał(a)

Grażka masz śliczny ogród a oczyma dziewcząt ładnie pokazany dzięki za zdjęcia ze spotkania pozdrawiam

To ja Ci dziekuję Aniu za odwiedziny
malgorzata_s... 11:33, 29 wrz 2014

Grażynko buziaki zostawiam cala ubuziakowana w Wojsławicach