Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

Ivvvona 20:18, 21 wrz 2014

Super spotkanie i przy okazji świetna prezentacja ogrodu Wypiękniał Twój ogród przez ten rok, aż nie do wiary że to tylko rok różnicy. Pozdrawiam
grazyna 20:35, 21 wrz 2014

Aż zaniemówiłam z wrażenia ! Agatko, Kasiu co za pokaz pięknych zdjęć !

Wstyd mi za jakość moich, nie mniej pamiątką są na zawsze

Baaardzooo ale to bardzo Wam dziękuję za odwiedziny u mnie, za to, że chciało się Wam do mnie przyjechać!

Za przepiękne prezenty, które jutro powędrują na stałe na rabatkę i które już zawsze będą stanowiły o Waszym pobycie na moim skrawku ziemi, miejscu ukochanym na tej planecie

Za przeurocze słowa jakie napisałyście, jakie wypowiadałyście podczas spotkania - jakie to motywujące i podnoszące na duchu !

Za cudne spojrzenie na moje ksocki

Za piękne chwile z Wami i wierzę, że będziemy je powtarzać

Agatko mam niedosyt, między innymi i dlatego, że jeszcze jedna potrawa została w piekarniku a przygotowana została z myślą o Was Za szybko pojechaliście

Kasiu ależ mnie zauroczyłaś tymi porównaniami, sama nie wierzę, że tak było

Kofam Was i do zobaczenia

malgorzata_s... 20:40, 21 wrz 2014

Grażynko kochana moja relacja jutro bo Kryzyś laptopa mi odebrał Dzisiaj podziękuję za cudowne przyjęcie w pięknym domu i ogrodzie przez cudownych gospodarzy DZIĘKUJEMY ZA FANTASTYCZNY DZIEŃ
Sebek 10:07, 22 wrz 2014

Świetne spotkanie, ale to już wiesz Fotki porównawcze Kasi pokazały jak bardzo się napracowalas Kanciki wgniotły mnie w ziemię

I jeszcze gratulacje dla syna, auto pięknie ozdobione, choć ja facet jestem więc bardziej na samą brykę patrzyłem niż na to co jest na niej
grazyna 15:17, 22 wrz 2014

Kofany Sebciu dziekuję i w imieniu Syna również

Gosiu dzięki takim osobom jak Ty i Twój mąż świat wydaje się lepszy

Iwonko, miło Cię widzieć; Kasia zrobiła świetną robotę: pokazała postęp prac, których nawet świadoma nie byłam

Agnieszko,może i Ty następnym razem dołączysz do nas

Pozdrawiam radośnie wszystkich
ka1sia 15:20, 22 wrz 2014

Grażynko, jak ja dawno u Ciebie nie byłam! Jak miło widzięć taką szczęśliwą i usmiechniętą a ogród prześliczny! dopieścilaś go wspaniale, brawo!
pozdrawiam bardzo serdecznie
Agnieszka_B 17:22, 22 wrz 2014

Przybiegam od Agani, bo lubie ogladać zdjęcia ze spotkań ogrodowiskowych. Piekne ogrody i na ich tle rozpromienione twarze ogrodowych zapaleńców to, to co do kawy bardzo lubie. A więc pije i ogladam
malgorzata_s... 17:28, 22 wrz 2014

Grażynko dzisiaj kolej na moją fotorelację

malgorzata_s... 17:29, 22 wrz 2014

Milka 17:30, 22 wrz 2014

Grażynko, wspaniałe spotkanie wyglądasz ślicznie, podziwiam i ciebie i sukienkę i ogród i cudowne dziewczyny u ciebie, a Agatka i Gosia, jak siostry
Fajnie, ze Kasia pokazała te różnice z odwiedzin, mnóstwo pracy, pięknie odmienione, bujnie i widoku oczywiście z salonu bardzo zazdroszczę