Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 19:16, 10 kwi 2014

JoannA napisał(a)
Bogusiu, u Ciebie jak zawsze pięknie i kolorowo.
Po nowości roślinne chętnie tu przybiegam
pozdrawiam
Joasiu...przybiegaj jak najczęściej...
bogumila 19:18, 10 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bogusia obejrzałam to ja u ciebie patyczki na drugi rok zamawiam
Na pewno będą...roślinka bardzo ciekawa...dzieli się na wiosnę.
bogumila 19:19, 10 kwi 2014

Pojawiły się pierwsze pomidorowe pączki .
jotka 19:36, 10 kwi 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Pojawiły się pierwsze pomidorowe pączki .

chociaż to nie moje, to ucieszylam się
Ja popikowalam juz wszystkie swoje oprocz koktajlowych, bo to jeszcze msluchy...
jutro posegreguje ktore dla kogo i postaram siew weekend porozdawac przyszlym wlascicielom, bo okrutny ścisk na parapetach ...
bogumila 19:42, 10 kwi 2014

jotka napisał(a)

chociaż to nie moje, to ucieszylam się
Ja popikowalam juz wszystkie swoje oprocz koktajlowych, bo to jeszcze msluchy...
jutro posegreguje ktore dla kogo i postaram siew weekend porozdawac przyszlym wlascicielom, bo okrutny ścisk na parapetach ...
Mam tylko koktajlowe...te są żółte.Też czekam na znajomą...trochę się uszczupli...Pozdrawiam.
Joku 20:40, 10 kwi 2014

....przycięta lawenda

Bogusiu, mam taką samą lawendę. Napisz proszę jak ją przycięłaś. Moja ma całkiem żywe listki, boję się ją tak po prostu ogolić.
bogumila 19:13, 11 kwi 2014

Joku napisał(a)

Bogusiu, mam taką samą lawendę. Napisz proszę jak ją przycięłaś. Moja ma całkiem żywe listki, boję się ją tak po prostu ogolić.
Rygorystycznie cięłam w ub. roku...teraz w połowie marca wyrównałam...takie cięcie kosmetyczne ...nie mam doświadczenia w cięciu lawendy.
Katkak 19:19, 11 kwi 2014

Bogusiu mam pytanie. Pamiętam, że hodowałaś z nasion hosty i chciałam zapytać jak one mają się teraz. Próbowałam się u Ciebie doszukać, ale nie znalazłam. Jestem ciekawa, bo sama (w sumie nie tak dawno) wysiałam swoje i w jednej doniczce coś się zieleni. Może akurat się uda. Z góry dziękuję i pozdrawiam
bogumila 19:25, 11 kwi 2014

Katkak napisał(a)
Bogusiu mam pytanie. Pamiętam, że hodowałaś z nasion hosty i chciałam zapytać jak one mają się teraz. Próbowałam się u Ciebie doszukać, ale nie znalazłam. Jestem ciekawa, bo sama (w sumie nie tak dawno) wysiałam swoje i w jednej doniczce coś się zieleni. Może akurat się uda. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Hosty mam już na Zacienionej.Przepikowałam i posadziłam do małych pojemniczków.Na pewno się uda...nie miałam z nimi najmniejszego problemu.Pozdrawiam.
Katkak 20:25, 11 kwi 2014

Hosty mam już na Zacienionej.Przepikowałam i posadziłam do małych pojemniczków.Na pewno się uda...nie miałam z nimi najmniejszego problemu.Pozdrawiam.

To super, może faktycznie i mnie się uda. A kiedy je wsadzisz do gruntu?