Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

Martek 23:23, 12 lip 2012

Jest lek ,który przyspiesza zrost nazywa się "Osopan",ale obciąża nerki nie wszyscy mogą go brać.30 tabletek w opakowaniu .Lepiej zajadać się owocowymi i mięskowymi galaretami i jeść nabiał .Ogólnie bogate,wartościowe jedzenie przyspieszy regenerację
bogumila 23:30, 12 lip 2012

Galaretki wszelkiego rodzaju uwielbiam...dziękuję za troskę...tak bywa jak chcemy wszystko zrobić szybko.Po zacienionej spaceruję z aparatem...i podglądam jak chwasty rosną...
monteverde 23:36, 12 lip 2012

Ojej Bogusiu to się Tobie trafiło, ja do tej pory po pęknięciu kości promienistej w lewej ręce nie mogę dojść do formy, jak b. boli to weź Voltaren forte języczka już Ci kwitnie? super
Martek 23:38, 12 lip 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Galaretki wszelkiego rodzaju uwielbiam...dziękuję za troskę...tak bywa jak chcemy wszystko zrobić szybko.Po zacienionej spaceruję z aparatem...i podglądam jak chwasty rosną...

Skoro tak wyszło to trudno.A chwastami się nie przejmuj bo wiele z nich są urokliwe nie mniej niż zioła ,sioła czy kwiatki
Ogród będzie naturalistyczny,ekologiczny czyli przyjazny środowisku
Odpoczywaj nie przejmuj się takimi drobnymi rzeczami jak chwast.I jedz te galaretki
Idę prasować bo chłopaki na kolonię jadą .Wyprałam rzeczy,ale teraz trzeba to wygładzić ;(
Nie jest to najgorsze zajęcie dla mnie,ale jak czasu mało to mnie to stresuje nie relaksuje
Trzymaj dłoń w górze,zeby nie puchła i myśl o czymś miłym co dziennie będzie lepiej
Dobranoc Bogusiu,śpij dobrze
Martek 23:41, 12 lip 2012

Może tylko dodam nie daj sobie za długo nosić w gipsie.Oni są przewrażliwienia,a potem wszystko za sztywne !!! Mocz w soli bocheńskiej czy iwonickiej tylko pytaj lekarza czy już można zdjąć to
Już nic nie mówię .Mój syn złamał rękę i nie nastawił mu lekarz przesunięcia ,trochę się nachodziłam i nasłuchałam i jakieś wnioski mam
bogumila 23:43, 12 lip 2012

monteverde napisał(a)
Ojej Bogusiu to się Tobie trafiło, ja do tej pory po pęknięciu kości promienistej w lewej ręce nie mogę dojść do formy, jak b. boli to weź Voltaren forte języczka już Ci kwitnie? super
Biorę,bo nie mogę spać...a jezyczkę mam od koleżanki - widać dawała od serca.Jutro wybywam,nie mogę sobie miejsca znalezc w domu...tam pospaceruję.
bogumila 23:47, 12 lip 2012

Martek napisał(a)
Może tylko dodam nie daj sobie za długo nosić w gipsie.Oni są przewrażliwienia,a potem wszystko za sztywne !!! Mocz w soli bocheńskiej czy iwonickiej tylko pytaj lekarza czy już można zdjąć to
Już nic nie mówię .Mój syn złamał rękę i nie nastawił mu lekarz przesunięcia ,trochę się nachodziłam i nasłuchałam i jakieś wnioski mam
Dziekuję za rady,znam ten temat,miałam pęknięte paliczki stopy i bardzo długo się ciągnęło...ale teraz już koniec stękania...idę spać .Dobranoc.
bogumila 23:50, 12 lip 2012

Dobranoc
monteverde 23:51, 12 lip 2012

dobranoc Bogusiu i uważaj na Zacienionej
Martek 23:51, 12 lip 2012

Dobranoc