Wcześniej nie przywiązywałam zbyt dużo uwagi do bylin,miałam kilka i na tym koniec.Teraz trochę prześwietliłam zacienioną i znalazło się mnóstwo miejsca na nowe kąciki.Pomalutku,tydzień po tygodniu je wypełniam.W przyszłości nie zamierzam mieć aż tyle jednorocznych -teraz to była konieczność.Celinko,ja widziałam,że masz większą ...po perspektywie fotek,ja nie mogę zrobić takiej przestrzeni...bo jej nie mam.
Z podziwem głową kręcę, bo ja w zasadzie prawie wcale nie stosuję nasion, pozwalam im się samym siać. Sama raczej dzielę, bo przede wszystkim byliny mam...
A rabata naparstnicowa super!
Ja podobnie jak Basia -bylinowa ze mnie ogrodniczka
Wcześniej nie przywiązywałam zbyt dużo uwagi do bylin,miałam kilka i na tym koniec.Teraz trochę prześwietliłam zacienioną i znalazło się mnóstwo miejsca na nowe kąciki.Pomalutku,tydzień po tygodniu je wypełniam.W przyszłości nie zamierzam mieć aż tyle jednorocznych -teraz to była konieczność.Celinko,ja widziałam,że masz większą ...po perspektywie fotek,ja nie mogę zrobić takiej przestrzeni...bo jej nie mam.
Bogusiu a długo już uprawiasz swoją? masz ROD.?
Bo moja to ROD i zamieszanie wokół nich psuje mi nastrój!Na pohybel złym zamiarom!
Ale i tak jak widziałaś znów coś kupiłam!
Bogusia chyba siedzi na pięknej Zacienionej bo sie nie odzywa... ) Bogusiu! Jednoroczne wyhodowalas wspaniale!!! Mi sie nawet maciejka nie udała... Jedynie kilka nasrurcji i kobea, która na pewno nie zakwitnie w tym roku, z jednorocznych - własnego wysiewu- jakoś u mnie sobie radzą! Podziwiam wszystkich , którzy tyle cudów potrafią z nasion sobie wyhodowac!
Z podziwem głową kręcę, bo ja w zasadzie prawie wcale nie stosuję nasion, pozwalam im się samym siać. Sama raczej dzielę, bo przede wszystkim byliny mam...
A rabata naparstnicowa super!
Ja podobnie jak Basia -bylinowa ze mnie ogrodniczka
Bogusiu a długo już uprawiasz swoją? masz ROD.?
Bo moja to ROD i zamieszanie wokół nich psuje mi nastrój!Na pohybel złym zamiarom!
Ale i tak jak widziałaś znów coś kupiłam!