Bogusiu, tak piękne jesienne zdjęcia wstawiłaś, że trudno się zdecydować, które piękniejsze. Jeśli mam być szczerą, to na zdjęciach najbardziej lubię jesień
Zima też niczego sobie bywa
...Basiu...ja kocham wiosnę...
Ja też kocham wiosnę, ale na zdjęciach jesień, a nawet zima, chyba piękniejsze są
...już chłodniej...szkoda,lubię ciepełko...
To grzybki? A ja myślałam, że może owoce pigwowca, choć w pierwszej chwili,że pomarańcze specjalnie do zdjęcia tam położyłaś
Tak czy siak, pięknie to wygląda!
tak,wiesz ja cynamon bardzo lubię i dodaję gdzie tylko można,działa rozgrzewająco.dlatego zawsze mam w zapasie mnóstwo lasek cynamonowych .
Bogusia,a ty wiesz,że nadmiar cynamonu działa trująco,toksycznie ???
Kiedyś t upiekła szalotkę i ona lubi na ciasto jeszcze surowe sypać cynamon.Potem do jabłek jeszcze wtarani .Kiedyś zjadłam nie wiem ile w sumie kawałków raczej z tego co pamiętam jeden bo tak przesadziłam z ilością cynamonu,że ledwo przełknęłam.
Potem strasznie mnie skręcało i ja wiedziałam,ze to cynamon.Ale nie wiedziałam jeszcze,że jest trujący.
Zwracałam oprócz bólu wnętrzności.Czułam ten cynamon wszędzie ,uszami też ))))))
Taka późniejsza wiosna też jest piękna jak małe ,młode listki nadają już zielonego koloru,potem kwiatuszki na drzewach,w końcu kwiaty wiosenne jak sobie kupisz )))))))