Pierwiosnki bez łodygowe też u mnie kwitną, ale lepsze jest to , że 2 powojniki nic sobie z zimna nie robią i nadal kwitną , no i resztki różyczek jutro jeszcze zrobię powojnikom zdjęcie z datą
..moje róże mają pąki,ale już nie zakwitną tak jak i lilie...powojnika mam tylko jednego,na wiosnę będę dosadzać,zwolniły się miejsca po podcięciu iglaków.U Ciebie może bardziej osłonięte i dlatego kwitną?
Bogusiu byłam z wnukami w niedzielę w Trójmieście i w drodze do oceanarium w Gdyni zobaczyłam piękne kompozycje w stylizowanych na łodzie donicach, w każdej były różnobarwne kapusty ozdobne, jakieś pnącz i iglaki niestety nie mogłam porobić fotek, bo nie było możliwości zatrzymania się, a w porcie już tych kompozycji nie było czy miała byś możliwość zrobienia im fotek? pozdrawiam
Aniu,spełniam życzenie...Świętojańska tonie w łódkach z kapustą.
Witaj Bogusiu dziękuję za piękne zdjęcia kompozycji z przyjemnością oglądałam twoje fotki
Piękne pierniczki ja parę ciastek upiekłam bo mi zostało ciasto z szarlotki .Pierniki może i bym zrobiłam,ale nie mam prostego,jasnego przepisu
Może posiadasz taki Bogusiu ?
Domki masz fajne ja domków nie mam
A można im w okienka szybki wstawić landrynkowe
Piękne pierniczki ja parę ciastek upiekłam bo mi zostało ciasto z szarlotki .Pierniki może i bym zrobiłam,ale nie mam prostego,jasnego przepisu
Może posiadasz taki Bogusiu ?
Domki masz fajne ja domków nie mam
A można im w okienka szybki wstawić landrynkowe
Moje pierniczki są z przepisu Anuli...musimy popierać swoje sprawdzone przepisy.Pozdrawiam.