Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 20:38, 11 mar 2013

Anabell napisał(a)
....ale pomysł ze stojakiem fajny, a roślinek w brud masz. zasiałam poziomki poziomki a one długo wschodzą.
poziomki siałam w ubiegłym roku...żółte,czerwone miałam.Też wschodziły wolno,ale do jesieni rozrosły się w duże kępy i owocowały...żółte są większe i bardziej aromatyczne...ale czerwone mają taki intensywny kolorek.
Bogdzia 21:22, 11 mar 2013

bogumila_bienko napisał(a)
poziomki siałam w ubiegłym roku...żółte,czerwone miałam.Też wschodziły wolno,ale do jesieni rozrosły się w duże kępy i owocowały...żółte są większe i bardziej aromatyczne...ale czerwone mają taki intensywny kolorek.

Ja wolę te białe czy jak Ty nazywasz żółte.Są pyszne i pachnące i myslę ze bardziej soczyste od czerwonych które czasem wysychają.Pozdrawiam Bogusiu.
bogumila 21:25, 11 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja wolę te białe czy jak Ty nazywasz żółte.Są pyszne i pachnące i myslę ze bardziej soczyste od czerwonych które czasem wysychają.Pozdrawiam Bogusiu.
...no to mamy podobne smaki....białe górą!!!
an_tre 21:31, 11 mar 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Moje sadzonkowe regaliki...na tym są już wypikowane.
Zachwycający widok Bogusiu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 21:34, 11 mar 2013

an_tre napisał(a)
...no nie powiem,trochę przeszkadza...ale cóż się nie robi.gdy ma się "takie chciejstwa"...
an_tre 21:44, 11 mar 2013

masz dla tej wystawy idealne miejsce i chyba nie przeszkadza aż tak bardzo przyznaj
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 21:48, 11 mar 2013

an_tre napisał(a)
masz dla tej wystawy idealne miejsce i chyba nie przeszkadza aż tak bardzo przyznaj
....masz rację...nie przeszkadza, raczej cieszy,gdy za oknem śnieży...
bogumila 21:54, 11 mar 2013

Moja cleome....taka jakaś wyciągnięta....chyba za mało słońca..ma takie chude nóżki...
monteverde 22:03, 11 mar 2013

an_tre napisał(a)

Fantastyczne odciążenie parapetów i stołów mój śniedek jeszcze się nie puścił stoi na zimnej sali, Bogusiu słoneczniczek lubi słońce
bogumila 22:36, 11 mar 2013

monteverde napisał(a)

Fantastyczne odciążenie parapetów i stołów mój śniedek jeszcze się nie puścił stoi na zimnej sali, Bogusiu słoneczniczek lubi słońce
Trochę słoneczka będzie miał,mam zamiar posadzić go na rabacie po prawej stronie...tam najbardziej słonecznie...cieszę się ,ze tak ładnie wykiełkował,przemrażałam go w zamrażarce razem z belamkandą.