Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

barbara_kraj... 17:27, 03 kwi 2013

Widzę, że i do Was biel dotarła! U nas jej dostawa ponowna. Pocieszające, że chociaż z dachów kapie, znaczy się plusowo
A róża, jak nic, zakwitnie!
bogumila 17:39, 03 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Widzę, że i do Was biel dotarła! U nas jej dostawa ponowna. Pocieszające, że chociaż z dachów kapie, znaczy się plusowo
A róża, jak nic, zakwitnie!
Basiu,ona ciągle trzyma...w mieście jest jej mniej ale poza ....bielutko.Nie wiem czy róża się utrzyma...to sadzonka z gołego korzenia.
Ewa4 17:51, 03 kwi 2013

Wszędzie biało jeszcze kilka dni i się doczekamy wiosny.Wpadam na chwile ale zawsze wsiąkne u Ciebie na dłuzej piękna lilia się zapowiada moje się jakoś trzymają nie rosną szybko bo mało je podlewam i w garażu chłodno zresztą wolałabym kwitnienie na działce nie w garażu.Pozdrawiam
JoannA 17:52, 03 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Wydaje mi się,ze ta różyczka szykuje się do kwitnienia....

Masz rację Bogusiu, róża ma paczek. Popikowałam dzisiaj swoje roślinki, trochę zabawy z nimi było. A śnieg pada i pada
bogumila 18:27, 03 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Wszędzie biało jeszcze kilka dni i się doczekamy wiosny.Wpadam na chwile ale zawsze wsiąkne u Ciebie na dłuzej piękna lilia się zapowiada moje się jakoś trzymają nie rosną szybko bo mało je podlewam i w garażu chłodno zresztą wolałabym kwitnienie na działce nie w garażu.Pozdrawiam
Mam lilie w piwnicy i mają małe kiełki,te były kupione wcześniej -8 sztuk- i one wszystkie mają pąki.Miały być do donic,ale się pospieszyły... cieszę się,że teraz będą kwitły...mówi się,że kwiecia nigdy dość....
bogumila 18:31, 03 kwi 2013

JoannA napisał(a)

Masz rację Bogusiu, róża ma paczek. Popikowałam dzisiaj swoje roślinki, trochę zabawy z nimi było. A śnieg pada i pada
...dokładnie obejrzałam przed chwilą róże i zobaczyłam więcej pączków...mam niespodziankę...Danusia pisała,że też jej zakwitła róża w garażu.
JoannA 18:33, 03 kwi 2013

Widać że masz dobrą rękę do kwiatów, a one też Cię lubią
bogumila 18:41, 03 kwi 2013

JoannA napisał(a)
Widać że masz dobrą rękę do kwiatów, a one też Cię lubią
bogumila 20:18, 03 kwi 2013

Śniedek Saundersa...mam tylko jedną cebulę...nie kwitła w ubiegłym roku...moż e teraz mnie zaszczyci?
monteverde 20:22, 03 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Nasionka szałwii trójbarwnej zebrałam u siebie jesienią.Masz racje,dzisiaj było dużo słońca...ale zimny wiatr od jeziora...

Bogusiu ale sople topnieją będzie dobrze strasznie Ci sypnęło mój śniedek w tamtym roku kwitł, teraz też już wypuszcza listki