Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 20:27, 03 kwi 2013

monteverde napisał(a)

Bogusiu ale sople topnieją będzie dobrze strasznie Ci sypnęło mój śniedek w tamtym roku kwitł, teraz też już wypuszcza listki
U nas ten śnieg leżał bardzo długo i teraz dosypało...i jeszcze ma sypać...będę miała problem z wysianymi roślinami...myślałam,że wywiozę do domku,bo będę miała miłego gościa...a tu nici z tego.
monteverde 20:48, 03 kwi 2013

Ja też już nie mam kompletnie miejsca, żałuję, że nie mam takiego stojaka jak Ty a kiedy goście?
bogumila 21:04, 03 kwi 2013

monteverde napisał(a)
Ja też już nie mam kompletnie miejsca, żałuję, że nie mam takiego stojaka jak Ty a kiedy goście?
24...to już niedługo...nie kazali chować sanek....Aniu mam 2 stojaki i jeszcze za mało...
Martek 21:09, 03 kwi 2013

Seledynowy tytoń nie powala nie masz czego Bogusiu żałować
Ważne,że zapach już rośnie.
Pozdrawiam gorąco
bogumila 21:12, 03 kwi 2013

Martek napisał(a)
Seledynowy tytoń nie powala nie masz czego Bogusiu żałować
Ważne,że zapach już rośnie.
Pozdrawiam gorąco
...seledynowy na zdjęciach ładnie wygląda,nie widziałam jak rośnie...dziękuję za radę,nie będę szukać...
Martek 21:16, 03 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
...seledynowy na zdjęciach ładnie wygląda,nie widziałam jak rośnie...dziękuję za radę,nie będę szukać...

Bogusiu trudno o kwiatach mówić,że jest nieatrakcyjny prawda ...? Ale ginie w zieleniach,ma drobniejsze kwiaty i chyba nie pachnie najmocniej.
bogumila 21:21, 03 kwi 2013

Martek napisał(a)

Bogusiu trudno o kwiatach mówić,że jest nieatrakcyjny prawda ...? Ale ginie w zieleniach,ma drobniejsze kwiaty i chyba nie pachnie najmocniej.
Posiałam moje zebrane nasionka...potrzebuję wysokiego,mój ładnie pachnie...metodą prób i błędów do niektórych nie wracam...eksperymentuję i szukam roślin,które chcą u mnie rosnąć bezproblemowo...
EPODLAS 21:29, 03 kwi 2013

Pięknie rosną ci roślinki, tytoń naprawdę okazały. Jakoś musisz to przetrzymać, zanim przyjdzie nareszcie wiosna. Ja wsiałam tylko powojnik, jak przyjechałam z Anglii. Nasionka podradłam z publicznego ogrodu, ale jeszcze nie wzeszły. Rośliny z kapersów rosną ładnie. Róża ma widoczne pączki, będzie niedługo kolorowo w domu.
monteverde 21:34, 03 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
24...to już niedługo...nie kazali chować sanek....Aniu mam 2 stojaki i jeszcze za mało...

to myślisz, ze do 24 będzie leżał śnieg?
bogumila 21:35, 03 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Pięknie rosną ci roślinki, tytoń naprawdę okazały. Jakoś musisz to przetrzymać, zanim przyjdzie nareszcie wiosna. Ja wsiałam tylko powojnik, jak przyjechałam z Anglii. Nasionka podradłam z publicznego ogrodu, ale jeszcze nie wzeszły. Rośliny z kapersów rosną ładnie. Róża ma widoczne pączki, będzie niedługo kolorowo w domu.
Na pewno będzie ciekawy,też lubię siać rośliny z własnoręcznie zebranych nasion.