Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

danuta_szwajcer 22:14, 13 kwi 2013

Bogusiu dziękuje Ci bardzo bo znowu się czegos nauczyłam i w tym roku tak zrobie to chociaz mi nie wyrosna tak wysoko ale nie ma roznicy czy to zrobie jak wyrosna w gruncie? bo ja zawsze sadze prosto do gruntu
bogumila 22:18, 13 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Bogusiu dziękuje Ci bardzo bo znowu się czegos nauczyłam i w tym roku tak zrobie to chociaz mi nie wyrosna tak wysoko ale nie ma roznicy czy to zrobie jak wyrosna w gruncie? bo ja zawsze sadze prosto do gruntu
...myślę,że nie...jednak opóźnisz kwitnienie...ja tak robię ponieważ w piwnicy szybko wyrasta.
Bogdzia 22:24, 13 kwi 2013

Bogusiu tyle masz tych roślin jakbyś wczoraj działkę kupiła i pusta całkiem by była.Piękne , zdrowe i zadbane, będą cieszyc całe lato.Podziwiam bardzo Twoje zaangażowanie w tą produkcję.
bogumila 22:27, 13 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Bogusiu tyle masz tych roślin jakbyś wczoraj działkę kupiła i pusta całkiem by była.Piękne , zdrowe i zadbane, będą cieszyc całe lato.Podziwiam bardzo Twoje zaangażowanie w tą produkcję.
...mówisz jak mój m.,może się zmówiliście?Pozdrawiam.
monteverde 22:31, 13 kwi 2013

Bogusiu i wszystko już wsadzasz w ziemię? a cleome uszczykiwałaś? piękne roślinki
bogumila 22:32, 13 kwi 2013

Zostawiam kwiatka na dobranoc...chociaż w domu coś kwitnie...na zacienioną trzeba jeszcze poczekać...
bogumila 22:34, 13 kwi 2013

monteverde napisał(a)
Bogusiu i wszystko już wsadzasz w ziemię? a cleome uszczykiwałaś? piękne roślinki
Aniu,część w domku -jesteśmy prawie codziennie i palimy w kominku...część bylin zostawię na balkonie...znęcałam się nad cleome...
Anabell 23:03, 13 kwi 2013

...ale masz rękę do kwiatków. Jaki kolor piękny w doniczce.
Dali jaką dużą karpę sadziłaś do doniczki. Piszesz że z nasion masz, to jest wielkokwiatowa?
Ja też sadzę do doniczek, tylko w tym roku późno mi wyjdą, jestem spóźniona przez mrozy taką ilość co mam nie mogłam robić w domu.
monteverde 23:10, 13 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Aniu,część w domku -jesteśmy prawie codziennie i palimy w kominku...część bylin zostawię na balkonie...znęcałam się nad cleome...

A wiesz mnie zanikają roślinki, prawie wszystkie cerinte dostały czarnej "nóżki i usychają od dołu, wszystkie miniaturowe(30cm) cynie i teraz kosmosy pełne zanikają, chyba w poniedziałek co zostanie powędruje do ogrodu, bo w domu wszystko trafi sz....g a cleome się po uszczknięciu rozrosło? kiedy je wsadzisz do ogrodu?
monteverde 23:12, 13 kwi 2013

Begonie masz olbrzymie