Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

janina_zawada 07:48, 29 maj 2013

Takiego kwiatka tez mam ale jeszcze maleńka mała gałązka ale też już drapie ..Perovskia ładna ale ten drugi kwiatek wygląda mi na lobellę .. Przed kotami możesz zabezpieczyć ale ja przed swoimi małymi psiakami nie , miały by nowe pole do popisu wydrapać wszystko wokół doniczek ..
barbara_kraj... 22:04, 29 maj 2013

bogumila_bienko napisał(a)

chyba hiacyncik...nie pamiętam
agastache

Hiacyncik, albo cebulica hiszpańska. Mam tylko białą, ten kolorek mi wymarzł poprzedniej zimy

Agastache sialaś? Jeśli tak, to pięknie wyrosło! Moje, w porównaniu z Twoim, do pokazania się jeszcze nie nadaje
danuta_szwajcer 12:36, 31 maj 2013

Piękne clematisy kupiłas Bogusiu ale apetyt na nie rosnie jak zachwycą Cie swoją uroda No i teraz wiem co mi zakwitło bo widzę u Ciebie....chyba hiacyncik...... Mó M czasami kupi mi rozne cebulki posadze a potem nie wiem co to
bogumila 14:00, 04 cze 2013

janina_zawada napisał(a)
Takiego kwiatka tez mam ale jeszcze maleńka mała gałązka ale też już drapie ..Perovskia ładna ale ten drugi kwiatek wygląda mi na lobellę .. Przed kotami możesz zabezpieczyć ale ja przed swoimi małymi psiakami nie , miały by nowe pole do popisu wydrapać wszystko wokół doniczek ..
...to niebieski przetacznik..
bogumila 14:01, 04 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Hiacyncik, albo cebulica hiszpańska. Mam tylko białą, ten kolorek mi wymarzł poprzedniej zimy

Agastache sialaś? Jeśli tak, to pięknie wyrosło! Moje, w porównaniu z Twoim, do pokazania się jeszcze nie nadaje
Agastache sadziłam w ubiegłym roku...w tym roku wyrósł...pod niebiosa,aż wiatr go uszkodził.
bogumila 14:02, 04 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Piękne clematisy kupiłas Bogusiu ale apetyt na nie rosnie jak zachwycą Cie swoją uroda No i teraz wiem co mi zakwitło bo widzę u Ciebie....chyba hiacyncik...... Mó M czasami kupi mi rozne cebulki posadze a potem nie wiem co to
Mam jeszcze niebieskie hiacynciki...chyba są ładniejsze od tych fioletowych...dzwoneczki mają bardziej wywinięte.
malgocha1960 14:13, 04 cze 2013

Bogusiu poszalałas zakupowo,piekne klematisy,na które ja nie choruję w ogole,bo nie potrafie sie nimi zając.
Niedawno widziałam te jagody goji w biedronce,ale pisał,ze jest płożąca i zrezygnowałam.Ciekawe czy to dobre w smaku?
bogumila 14:14, 04 cze 2013

...teraz z ostatniej chwili...
bogumila 14:17, 04 cze 2013

malgocha1960 napisał(a)
Bogusiu poszalałas zakupowo,piekne klematisy,na które ja nie choruję w ogole,bo nie potrafie sie nimi zając.
Niedawno widziałam te jagody goji w biedronce,ale pisał,ze jest płożąca i zrezygnowałam.Ciekawe czy to dobre w smaku?
Wczoraj dokupiłam 15 clematisa...nie mogłam się oprzeć...taki piękny.Jagodę Goji ma Ania Monte,widziałam u niej już duże,wyrośnięte krzewy...i na pewno nie były płożące.
bogumila 14:39, 04 cze 2013

...no i stało się..dokupiłam piętnastego clematisa...