Witajcie
Cieszę się, że odwiedzacie mimo zimowego zastoju. Gdzie ta wiosna???
U mnie nawet krokusy nie zdążyły łebków wychylić i znów zasypało.
Czekamy więc dalej.
Siemka Paweł, nie przejmuj się. Po mimo, że swojego wątku póki co za często nie odwiedzasz my wpadamy i czekamy na fotki i wpisy Kurcze wiosny się chce jak nie wiem co. Pozdrawiam
Dzięki za dużo miłych słów u mnie.... naprawdę jest mi miło, jak komuś mój styl ogrodu się podoba... i jak każdy ogrodnik (bo chociaż mimo woli to nim zostałam) jestem dumna za każdą pochwałę
Nie lubię wskakiwać na chwilę, bo forum traktuje jak życie towarzyskie i lubię być w temacie... coraz trudniej z tym, ale staram się, przeczytałam co napisałeś i bardzo mi się to podobało.
Zapisuję sie do fanklubu Twojej mamy ... tylko ja chciałam mieć duuuuużo i kupowałam czasami po więcej.. i tu chwała mojemu chciejstwu, że nie tylko chciało mieć, ale chciało dużo
Popatrz na to z innej strony wszytko byłoby mniejsze U mnie dopiero jak drzewka i krzaki podrosły zrobiło się ładnie... a one potrzebują czasu
Witam kolegę po fachu..... szkoda, że mieszkasz tak daleko..staż miałbyś u mnie
Zdjęcia zimowe piękne, stawu zazdraszczam.... ja musiałam wykopać kałużę
Przemek pięknie to ujął .... ja polubiłam moja zbieraninę .. i nie mam ochoty tego zmieniać, chcę tylko uporządkować Ktoś z ADHD nie może mieć ful uporządkowanego ogrodu Dotarło to do mnie i tego będę sie trzymać.
Na piwonię w pierwszej chwili myślałam, że to mak wschodni O ogrodnik kiepski ze mnie.. ale z jakim zapałem....
Papugi wymiatają.. piękne... Robert z jesiennego ma też papugę Romana Hasło Ewy004 rozwaliło mnie na łopatki Ale dziewczyny daja czadu i z nimi jest wesoło...
Filmików nie obejrzałam, ale czasu brak.... kiedy popatrzę.obiecuję
Witam pozytywnie zakręconego rówieśnika Twój zapał do pracy niesamowity i rzadko spotykany w naszym wieku! Zdjęcia zimowe super, papużki też sama od października przymierzam się do kupna, czekam na cieplejsze dni chyba zgłoszę się do Ciebie po porady Pozdrawiam ciepło