Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

weronika77 18:28, 07 mar 2013

Witaj Basiu!. Zbliża się wiosna, więc pamiętam o naszych propozycjach wymiany roślinek.
Pytam czy aktualne,chciałaś różowe marcinki i proponowałaś chyba złocienie, które ja nazwałam przymiotnem niebieskim. Mam bardzo wysokie jaśniejsze i ciemne niskie różowe. A może chodziło o wys. ok. 1m różowo czerwone. Mogę je wysłać jak ziemia rozmarznie w dużej kopercie bąbelk.
Które potrzebujesz? Podaj adres na pryw.

niskie różowe ciemne

wysokie czerwone i niskie różowe ciemne

wysokie różowe

Pozdrawiam.
monteverde 19:22, 07 mar 2013

U mnie wieje, nie mogłam skończyć palenia mróz będzie bo ptaki znowu dużo dzisiaj jadły, pozdrawiam
agata19762 21:43, 07 mar 2013

Basiu kawał roboty odwaliłaś.....
posłuchaj Irenki
jotka 21:50, 07 mar 2013

monteverde napisał(a)
U mnie wieje, nie mogłam skończyć palenia mróz będzie bo ptaki znowu dużo dzisiaj jadły, pozdrawiam

A ja dziś prawie nie jadłam, to może u mnie już zimy nie będzie
barbara_kraj... 21:50, 07 mar 2013

irena_milek napisał(a)

odpoczniesz, poleżysz w gorącej kapieli i przejdzie, a tlen w płucach zostanie

Hehehe, Ty dobrze wiesz, że z tym tlenem w płucach różnie bywa Chyba, że rozstałaś się z przyjemnościami?
Jakoś mięśni nie zakwasiłam
monteverde 22:01, 07 mar 2013

jotka napisał(a)

A ja dziś prawie nie jadłam, to może u mnie już zimy nie będzie

Jolu, Tobie to tylko na zdrowie wyjdzie taka dietka, ptaszkom nie
barbara_kraj... 22:03, 07 mar 2013

weronika77 napisał(a)
Witaj Basiu!. Zbliża się wiosna, więc pamiętam o naszych propozycjach wymiany roślinek.
Pytam czy aktualne,chciałaś różowe marcinki i proponowałaś chyba złocienie, które ja nazwałam przymiotnem niebieskim. Mam bardzo wysokie jaśniejsze i ciemne niskie różowe. A może chodziło o wys. ok. 1m różowo czerwone. Mogę je wysłać jak ziemia rozmarznie w dużej kopercie bąbelk.
Które potrzebujesz? Podaj adres na pryw.

niskie różowe ciemne
Pozdrawiam.

Weroniko, pamiętam o wymianie Zapisane mam, że reflektujesz na przymiotno i rutewkę.
Mnie najbardziej odpowiadałyby te marcinki powyżej.
No, ale wysyłka to najwcześniej w końcu kwietnia chyba. Wszystko wskazuje na to, że wiosna będzie późna. Prognozy długoterminowe mówią, że mróz tak w nocy, jak i w dzień, do 24 marca się utrzyma. Straszne!
Adres przesylam. Podaj mi swój
Pozdrawiam
barbara_kraj... 22:11, 07 mar 2013

monteverde napisał(a)

Ja karmnik juz zlikwidowałam, ale trzeba będzie go znów zainstalować. Jak patrzę na prognozy długoterminowe, to wierzyć mi się nie chce, że prawie do końca marca mróz i śnieg ma być!
Te dwa ciepłe dni wykorzystałam maksymalnie. Gdybym ustapiła M, to plułabym sobie w brodę)
barbara_kraj... 22:17, 07 mar 2013

agata19762 napisał(a)
Basiu kawał roboty odwaliłaś.....
posłuchaj Irenki

To fakt, Agato
Roboty na działce nigdy dość, ja zawsze mam tam co robić. Aż się czasami dziwię, dlaczego wciąż w tej ziemi grzebię zamiast siedzieć i odpoczywać?
monteverde 22:20, 07 mar 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Ja karmnik juz zlikwidowałam, ale trzeba będzie go znów zainstalować. Jak patrzę na prognozy długoterminowe, to wierzyć mi się nie chce, że prawie do końca marca mróz i śnieg ma być!
Te dwa ciepłe dni wykorzystałam maksymalnie. Gdybym ustapiła M, to plułabym sobie w brodę)

szczęściara