Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

Milka 17:58, 23 paź 2013

Śliczny ogród ma córcia pasje po tobie odziedziczyła, choc na emeryturze obiecuje sobie szaleć
Debra 18:02, 23 paź 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Też bym rada była, bo nie ma nic bardziej denerwującego, gdy chwasty w ogrodzie się panoszą
Powiedziała mi, że w wieku emerytalnym ogrodowi się poświęci!

He, he, jakbym siebie widziała, no ale i Ty Basiu dopiero na emeryturze wsiąkłaś w ogród, więc prawidłowo
Krys 20:27, 23 paź 2013

Basiu byłam,ja tez jutro pryskam miedzianem na drzewka pozdrawiam
Joku 20:31, 23 paź 2013

Jestem
Na powitanie kilka jesiennych fotek z ogrodu córki

Basiu, to duże żółte krzaczysko to tawuła? Jeżeli tak to czy jest przycinana i w jaki sposób?
AgnieszkaW 21:23, 23 paź 2013

Jaki kolorowy ogród ma Twoja córcia. Też mam te tawuły, to tawuła szara "Grefsheim" lub tawuła wczesna (arguta). Ja mam tę pierwszą, tnie się dowolnie, ale od razu po kwitnieniu, później nie wolno, bo nie zakwitnie w przyszlym roku (pąki kwiatowe zawiązuje pod koniec lata). Pozdrawiam Basiu
Gabriela 21:28, 23 paź 2013

Bogdziu, szczęśliwa byłabym, gdyby moja córka chociaż kilka godzin w tygodniu ogrodowi poświęciła! Ona pasjonuje się czym innym, biega dla zdrowia W 35 Maratonie Warszawskim brała udział, teraz do Biegu Niepodległości się szykuje! Ogród zostawiony sam sobie. Jeśli już, to moja tam ręka ślad odciska... a zięć trawę kosi

To Ty masz Basia właściwie dwa ogrody. Pokazuj częściej ten drugi, bo ładny. Pozdrawiam,
barbara_kraj... 23:38, 23 paź 2013

Joku napisał(a)

Basiu, to duże żółte krzaczysko to tawuła? Jeżeli tak to czy jest przycinana i w jaki sposób?

Tak, to tawuła wczesna, zupełnie nie przycinana. A to dlatego, że córka nie wie jak, a ja nie zawsze jestem akurat wtedy, gdy trzeba by to zrobić
barbara_kraj... 23:48, 23 paź 2013

Gabriela napisał(a)

To Ty masz Basia właściwie dwa ogrody. Pokazuj częściej ten drugi, bo ładny. Pozdrawiam,

W zasadzie nie bardzo jest co pokazywać, bo ogród nie jest urządzony. Na razie dominują w nim urządzenia zabawowe dla dzieci: trampolina, basen, huśtawki. Wszystko sporych rozmiarów
monteverde 23:54, 23 paź 2013

Pobocza pokazuj, bo zapewne bardzo ładne
barbara_kraj... 23:54, 23 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jaki kolorowy ogród ma Twoja córcia. Też mam te tawuły, to tawuła szara "Grefsheim" lub tawuła wczesna (arguta). Ja mam tę pierwszą, tnie się dowolnie, ale od razu po kwitnieniu, później nie wolno, bo nie zakwitnie w przyszlym roku (pąki kwiatowe zawiązuje pod koniec lata). Pozdrawiam Basiu

Ta, jest wczesna. Tak wyglądała trzy lata temu, do tej pory nie była przycinana.