Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

inag 22:44, 24 mar 2015

kitek81 napisał(a)

nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
gadałam z emem co z leszczyną, powiedział, rób co chcesz! czyli mam wolną rękę, nie wiem tylko czego chcę

W sumie to gorsze rozwiązanie bo nie będziesz miała na kogo zrzucić winy w razie czego
kitek81 22:48, 24 mar 2015

inag napisał(a)

W sumie to gorsze rozwiązanie bo nie będziesz miała na kogo zrzucić winy w razie czego

On wie, jak z twarzą wyjść z sytuacji
A ja dalej nie wiem, co zrobić!?
A co proponujecie ewentualnie w miejsce po leszczynie?
kitek81 22:50, 24 mar 2015

W sumie, to mam bordowego klona palmowego, może on by się nadał?! Lub orange dream do przesadzenia
inag 00:23, 25 mar 2015

Kurcze, aleś pytanie zadała... No nie wiem. Pomyśl jakie drzewo najbardziej lubisz. Ja ostatnio choruję niemiłosiernie na buki dawyck gold. Widziałam nie raz w szkółkach u mnie przepiękne okazy i teraz śnią mi się po nocach Spróbuj to od razu dopasować do tego co planujesz tam dosadzić w przyszłości.. Ciekawa jestem co zdecydujesz
kitek81 05:48, 25 mar 2015

inag napisał(a)
Kurcze, aleś pytanie zadała... No nie wiem. Pomyśl jakie drzewo najbardziej lubisz. Ja ostatnio choruję niemiłosiernie na buki dawyck gold. Widziałam nie raz w szkółkach u mnie przepiękne okazy i teraz śnią mi się po nocach Spróbuj to od razu dopasować do tego co planujesz tam dosadzić w przyszłości.. Ciekawa jestem co zdecydujesz

Qrcze, ten buk też jest śliczny i chyba kolorystycznie najbardziej by mi pasował do rosnących już tam roślinek dzięki za podsunięcie fajnego pomysłu muszę poczytać o tym buku
kitek81 07:43, 25 mar 2015

Qrcze, ten buk za wysoki rośnie, nie chcę takich wielkich drzew
inag 08:33, 25 mar 2015

To fakt. Też mnie to powstrzymuje. Gdyby nie to już by u mnie rósł Ale jest piękny!
kitek81 09:21, 25 mar 2015

inag napisał(a)
To fakt. Też mnie to powstrzymuje. Gdyby nie to już by u mnie rósł Ale jest piękny!

To trzeba mu przyznać, jest śliczny! Nie widziałam na żywo, ale na zdjęciach pięknie się prezentuje
Mi się podoba jeszcze wiąz wredei, ale one lubią chorować
inag 09:54, 25 mar 2015

kitek81 napisał(a)

To trzeba mu przyznać, jest śliczny! Nie widziałam na żywo, ale na zdjęciach pięknie się prezentuje
Mi się podoba jeszcze wiąz wredei, ale one lubią chorować

Miałam dwa wredei. Oba pomimo starań mi padły. Już się do nich zraziłam, ale też są ładne. Lubię taki kolor zieleni
kitek81 12:09, 25 mar 2015

inag napisał(a)

Miałam dwa wredei. Oba pomimo starań mi padły. Już się do nich zraziłam, ale też są ładne. Lubię taki kolor zieleni

W takim razie odpada! Nie będę udowadniać, że mi się uda
W takim razie szukam innego, fajnego kandydata na to miejsce leszczyny na pewno się pozbędę, bo planując warzywnik, natrafiłam na info, że leszczyna źle wpływa na winogrono, a u mnie rosną blisko siebie, więc wiadomo, z czym się pożegnam na winogronach bardziej mi zależy niż na orzechach