Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:56, 17 cze 2015

Właśnie zakończyliśmy fugować ogrodzenie ale się cieszę

A dla pamiętających, zagladających, piszących moja róża z lawendą
yolka 21:15, 17 cze 2015

Finiszujesz ostro - widziałam domeczek. teraz ogrodzenie i jeszcze masz czas na ogród,Pozdrawiam
bdan 21:28, 17 cze 2015

Kasiu wiem co to ogrom pracy i nastepne w kolejce. Ja już powoli zwalniam, niech jest jak jest. Jakbym chciała dalej w takim tempie robić jak do tej pory to przez całe lato kawy bym na tarasie nie wypiła nawet.

A jaki chcesz ten berberys kupować. Ja mam Orange Rocket z czerwonych i fajny jest. Mam tez Red pillar,, ale on ciemny jest i bardziej kolumnowy

kitek81 21:55, 17 cze 2015

Cleo napisał(a)
Kasiu kochana witaj po długiej przerwie. Dziękuję, ze zaglądałaŚ do mnie pomimo ciszy z mojej strony.
Wykonaliscie kawał dobrej roboty. Tyle się u Ciebie zmieniło, jestem pod wrażeniem! Domek ubrany w kolor wygląda pięknie. Zazdroszczę ręki do rozsadzania ja nie mam cierpliwości. Zostawiam buziaki na znak, że bylam. Bedę zaglądać.

Super, że znów jesteś i trzymam Cię za słowo, że na dłużej mam nadzieję, że sprawy osobiste wróciły na prawidłowy tor i już jest ok?
Dziękuję za miłe słowa, działamy ile się da, żeby zrobić w 100% plan na ten sezon, chociaż już widzę, że będzie ciężko!
Oczywiście zapraszam do zaglądania i pisania
Pozdrawiam
kitek81 21:56, 17 cze 2015

Mirka napisał(a)
No żeby tyle się nie odzywać foch normalnie

Kochana, nie fochaj się już no weź, nie bądź taka!
kitek81 21:58, 17 cze 2015

yolka napisał(a)
Finiszujesz ostro - widziałam domeczek. teraz ogrodzenie i jeszcze masz czas na ogród,Pozdrawiam

ale na nic innego nie mam czasu
ale jestem z nas dumna, że tak się ładnie wszystko układa, że idziemy do przodu!
trzymajcie kciuki za dalsze prace
pozdrawiam
kitek81 22:02, 17 cze 2015

bdan napisał(a)
Kasiu wiem co to ogrom pracy i nastepne w kolejce. Ja już powoli zwalniam, niech jest jak jest. Jakbym chciała dalej w takim tempie robić jak do tej pory to przez całe lato kawy bym na tarasie nie wypiła nawet.

A jaki chcesz ten berberys kupować. Ja mam Orange Rocket z czerwonych i fajny naet jest. Mam tez Red pillar,, ale on ciemny jest i bardziej kolumnowy

Ja jeszcze nie mogę zwolnic, za dużo jeszcze do zrobienia! Wy jesteście ze wszystkim dużo dalej, więc możecie sobie pozwolić na ten luksus

Dzięki wielkie za info o berberysach, oba są fajne ten o który pytałam, to chyba Red pillar, ale zobaczę co moja szkółka będzie miała do zaoferowania

Buziak :*
inag 22:05, 17 cze 2015

To pokazuj to ogrodzenie!
kitek81 22:07, 17 cze 2015

inag napisał(a)
To pokazuj to ogrodzenie!

pokażę, ale jak przęsła zamontujemy
GorAna 22:07, 17 cze 2015

kitek81 napisał(a)
Kochane, Wy na pewno doradzicie? jaki jest fajny bordowy, kolumnowy berberys-którego polecacie?

fajny jest ten z ogrodu z wrzosowiskiem, ale jak się zwie?

Nie wiem, czy ktoś ci już odpowiedział o berberysie.....bordowy kolumnowy jest Red Pillar, a czerwony Orange Rocket
Pozdrawiam