Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:17, 27 lip 2015

I cosik z nowej rabatki
inag 23:53, 27 lip 2015

kitek81 napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie

Co Ty wymyślasz kobieto? - Już jest przecież!
bdan 07:13, 28 lip 2015

Kasiu już masz pięknie. A za rok to roślinki masy nabiorą i już całkiem cudnie będzie.

Pozdrawiam
kitek81 22:13, 28 lip 2015

inag napisał(a)

Co Ty wymyślasz kobieto? - Już jest przecież!

no nie jest najgorzej ale wracam właśnie z Twojego ogrodu i z paru innych przecudniastych i popadam w kompleksy!
malgorzata_s... 22:17, 28 lip 2015

Kasiu cały czas zaglądam ale czasu na pisanie brak. Widziałam płot i nową śliczną rabatę i potop na niej ale widzę nie ucierpiała Pozdrawiam
kitek81 22:17, 28 lip 2015

bdan napisał(a)
Kasiu już masz pięknie. A za rok to roślinki masy nabiorą i już całkiem cudnie będzie.

Pozdrawiam

w sumie widzę jak już roślinki ładnie te sadzone wiosną podrosły, więc myślę, że za rok już będzie całkiem fajnie
tylko że ja mam kawałeczkami robione i to nie dużymi, a chciałabym mieć więcej!
chociaż wiem, że czasowo i finansowo nie damy rady wszystkiego od razu, ale cieszymy się z każdych nowych roślinek i co najważniejsze, nie są już to wypełniacze, a roślinki docelowe

pozdrawiam serdecznie i bardzo doceniam, że znalazłaś chwilkę, żeby zajrzeć do mnie mimo swojego stanu zdrowia
kitek81 22:20, 28 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu cały czas zaglądam ale czasu na pisanie brak. Widziałam płot i nową śliczną rabatę i potop na niej ale widzę nie ucierpiała Pozdrawiam

cześć Gosiaczku
dziękuję za miłe słowa
miło, że zaglądasz i piszesz!
ten niedoczas znam z własnego doświadczenia i widzę, że na O. większość tak ma
z rabatką wszystko ok, za to solidne podlanie chociaż moje mikrusie żurawki ładnie się ukorzenią
pozdrawiam
kitek81 22:27, 28 lip 2015

ale co mi dziś sprawiło mega frajdę ? pielę sobie spokojnie rabatkę, a tu podjeżdża koleżanka z pracy z rodzinką my w tym samym czasie się budowaliśmy, robimy ogrodzenie-prace idą u nas równorzędnie no i ogród tworzymy tylko z tą różnicą, że u nas ja jestem bardziej ogrodomaniaczką, a u nich jej mąż oczywiście pierwsze co to obchód po ogrodzie, chwalenie warzywniaka i produkcji własnych roślin i sadzonek, no i pytali się, czy mam jakieś trawki na zbyciu, bo robią trawiastą rabatę przy tarasie podzieliłam się wszystkim co mam, oni mega zadowoleni, a ja szczęśliwa, że mogłam się podzielić i że jeszcze zostałam pochwalona za rozmnażanie roślinek
niby nic wielkiego, a jak cieszy
Nikita 22:53, 28 lip 2015

Przydrepciłam Kasiu oglądnąć nowe rabatki. Bardzo ładnie wyszły...jeszcze tylko kora, żeby ci chwasty nie zjadły roślinek i gotowe.
Fajna jest też ta rabata ze stipami. No i borówek zazdraszczam...U mnie już brak miejsca, aby je posadzić, a bardzo bym chciała!
inag 22:59, 28 lip 2015

kitek81 napisał(a)

no nie jest najgorzej ale wracam właśnie z Twojego ogrodu i z paru innych przecudniastych i popadam w kompleksy!
. Kasia akurat Ty powodu do kompleksów kochana nie masz!