Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:55, 19 kwi 2017

A i pochwalę się, w Casto kupiłam sobie multiplaki z surfiniami, bo z moich nic nie wyszło ;(
i buksiki, spróbuję z nich zrobić na razie maciupińkie stożki
Mirka 23:01, 19 kwi 2017

kitek81 napisał(a)
A i pochwalę się, w Casto kupiłam sobie multiplaki z surfiniami, bo z moich nic nie wyszło ;(
i buksiki, spróbuję z nich zrobić na razie maciupińkie stożki
No to i u Ciebie straty.Pokaż zakupy☺

Ps.Widziałam że masz agrest jak się nim opiekować? Ja niedawno kupiłam dwa mrzaczki zielony i czerwony.
kitek81 13:52, 20 kwi 2017

Mirka napisał(a)
No to i u Ciebie straty.Pokaż zakupy☺

Ps.Widziałam że masz agrest jak się nim opiekować? Ja niedawno kupiłam dwa mrzaczki zielony i czerwony.

zakupki zaraz pokażę

w sprawie agrestu, to ja za dużo uwagi mu nie poświęcam, jedynie pryskałam na wiosnę miedzianem, potem, jak zgubią liście na jesieni robię też oprysk, ale widzę, że niektóre listki i tak są porażone na szczęście owoce są ok na wiosnę przycinałam-na you tubie miałam filmik szkoleniowy, co i jak no i wiosną jeszcze sypnę nawozem dla drzewek i krzewów owocowych i to tyle
kitek81 13:54, 20 kwi 2017

I zakupy
Mirka 13:57, 20 kwi 2017

kitek81 napisał(a)

zakupki zaraz pokażę

w sprawie agrestu, to ja za dużo uwagi mu nie poświęcam, jedynie pryskałam na wiosnę miedzianem, potem, jak zgubią liście na jesieni robię też oprysk, ale widzę, że niektóre listki i tak są porażone na szczęście owoce są ok na wiosnę przycinałam-na you tubie miałam filmik szkoleniowy, co i jak no i wiosną jeszcze sypnę nawozem dla drzewek i krzewów owocowych i to tyle
Ok.na jesieni też miedzian?Czy w pierwszym roku miałaś owocki?

Czekam na fotki O już są fajne i nawet kolorki mają fajne.Z baksów to kulki będą?
kitek81 16:29, 20 kwi 2017

Mirka napisał(a)
Ok.na jesieni też miedzian?Czy w pierwszym roku miałaś owocki?

Czekam na fotki O już są fajne i nawet kolorki mają fajne.Z baksów to kulki będą?

chyba pare sztuk na spróbowanie było
z tego co pamiętam, po zbiorach psikałam topsinem

z buksików chcę zrobić stożki, ale ema wysłałam do casto jeszcze po pare sztuk i tamte wykulkuję chcę pare kulek dać tam na tą stronę, gdzie wczoraj obrzeże robiliśmy przed tulipanami
bdan 17:56, 20 kwi 2017

Fajne zakupy Kasiu, choć u mnie bukszpany po zimie nieciekawe. Mam nadzieję, że dojdą do siebie
an_tre 19:03, 20 kwi 2017

kitek81 napisał(a)
I zakupy
Fajnie, za chwilkę będą pięknie zdobić
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 19:38, 20 kwi 2017

bdan napisał(a)
Fajne zakupy Kasiu, choć u mnie bukszpany po zimie nieciekawe. Mam nadzieję, że dojdą do siebie

No nie mów, a ja chcę się inspirować Twoimi buksikami. Szkoda, że po zimie są w gorszej kondycji! Oby im się poprawiło- na pewno je odreanimujesz moje chyba są ok
kitek81 19:41, 20 kwi 2017

an_tre napisał(a)
Fajnie, za chwilkę będą pięknie zdobić

W połowie maja ma przyjść pan od balustrad, jeszcze muszę doniczki balkonowe kupić i jest szansa że będzie ładnie