Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:55, 25 kwi 2017

Mirka napisał(a)
A No to super zestawienie☺Tak na fotce to nie widziałam.Jak roślinki podrosną będzie miodzie.

faktycznie, na jesień nie chwaliłam się po posadzeniu hortek w tym miejscu, na razie to nie są giganty, po jednym-dwóch małych badylkach, ale myślę, że nabiorą jeszcze w ten sezon masy
kitek81 21:57, 25 kwi 2017

an_tre napisał(a)
Kasia ja tam wolę sznurek, dłuższy
z tego zawsze śmieje się mój ślubny na co co ten sznurek, ano ma być i basta, a jaki zły jak po nim poprawiam i ze sznurkiem chodzę ubaw po pachy

Kochana, ja tam też próbowałam działać ze sznurkiem, ale sąsiadów młoda kotka brała to jako zabawkę i ciągle mi to szarpała, więc nie miałam wyjścia i sadziłam "na oko" ale chyba tragedii nie ma
ewa004 22:05, 25 kwi 2017

Najlepiej efekt naszej pracy widać na fotkach przed i po ...i to za jakis czas najlepiej
Ja mam tak, że szybko wydaje mi się że tak właściwie to było od dawna i jakos zastój jest ...nic sie nie dzieje
Ale rabata piękna jest teraz i będzie później
an_tre 22:07, 25 kwi 2017

kitek81 napisał(a)

Kochana, ja tam też próbowałam działać ze sznurkiem, ale sąsiadów młoda kotka brała to jako zabawkę i ciągle mi to szarpała, więc nie miałam wyjścia i sadziłam "na oko" ale chyba tragedii nie ma
Jest zadziwiająco prosto, jak pod sznurek
buziaczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 22:54, 25 kwi 2017

ewa004 napisał(a)
Najlepiej efekt naszej pracy widać na fotkach przed i po ...i to za jakis czas najlepiej
Ja mam tak, że szybko wydaje mi się że tak właściwie to było od dawna i jakos zastój jest ...nic sie nie dzieje
Ale rabata piękna jest teraz i będzie później

W tym roku to roślinki mają czas na ukorzenienie się i przyjęcie na nowym miejscu, a na przyszły rok to już powinny pokazać na co je stać
zestawienie zdjęć przed i po u innych też bardzo lubię oglądać
kitek81 22:55, 25 kwi 2017

an_tre napisał(a)
Jest zadziwiająco prosto, jak pod sznurek
buziaczki

Może to trochę zboczenie zawodowe
buziaki
Nikita 22:17, 30 kwi 2017

Kasiu, wyszło lepiej niż rewelacyjnie. Ale musieliście się napracować!!! I nowe nasadzenia też są! Fajnie będą wyglądać stożki i kulki na przemian.
Prawie majowe buziaki zostawiam.

Jak tam u was pogoda? U mnie na razie jest ok, ale znowu ulewy zapowiadają....buuuu
inag 00:06, 01 maj 2017

Ale mi się poszczęściło! Nie musiałam długo szukać zdjęć
Pięknie to wszystko zaaranżowałaś
kitek81 23:17, 01 maj 2017

Nikita napisał(a)
Kasiu, wyszło lepiej niż rewelacyjnie. Ale musieliście się napracować!!! I nowe nasadzenia też są! Fajnie będą wyglądać stożki i kulki na przemian.
Prawie majowe buziaki zostawiam.

Jak tam u was pogoda? U mnie na razie jest ok, ale znowu ulewy zapowiadają....buuuu

Kochana, dziękuję za miłe słowa-bardzo cieszą i dodają sił na dalsze prace
U nas pogoda też lepsza niż ostatnio, ale wiało i to momentami dość mocno-najważniejsze, że nie padało a było słoneczko i niech zostanie u nas na dłużej dzięki za opinie w sprawie buksików-kolejny głos na takie cięcie, więc będę tak realizowac
pozdrawiam :*
kitek81 23:18, 01 maj 2017

inag napisał(a)
Ale mi się poszczęściło! Nie musiałam długo szukać zdjęć
Pięknie to wszystko zaaranżowałaś

Dzięki, Kochana, za dobre słowo komentarza i opinii
do Waszych pięknych ogrodów mi jeszcze daleko-ale jak widać się nie poddaję i walczę
pozdrawiam :*