Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Gardener27 15:20, 20 wrz 2015

Trochę czochów kupiłem bułgarskich i takie jakieś główkowate ale całe niebieskie Nie wiem co to ale sobie przygarnąłem O tulipanach wspominałem i szafirów niebieskich całe 100 sztuk
Nawet mieli kwitnące na biało ciemierniki co mnie trochę zdziwiło bo to nie ta pora roku i pewnie bym wziął gdyby nie cena
Remont garażu zamienił się w MORDOR Skombinowałem sobie pomocników bo do wiosny bym tego nie ogarnął Jutro jak dobrze pójdzie skończymy ocieplać płytę i koniec Mam nadzieję że mój kręgosłup wróci do normy bo będę się musiał przenieść z materaca na podłogę za to jakie mięśnie wyrzeźbione mam
AgataBC 16:06, 20 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)
Trochę czochów kupiłem bułgarskich i takie jakieś główkowate ale całe niebieskie Nie wiem co to ale sobie przygarnąłem O tulipanach wspominałem i szafirów niebieskich całe 100 sztuk
Nawet mieli kwitnące na biało ciemierniki co mnie trochę zdziwiło bo to nie ta pora roku i pewnie bym wziął gdyby nie cena
Remont garażu zamienił się w MORDOR Skombinowałem sobie pomocników bo do wiosny bym tego nie ogarnął Jutro jak dobrze pójdzie skończymy ocieplać płytę i koniec Mam nadzieję że mój kręgosłup wróci do normy bo będę się musiał przenieść z materaca na podłogę za to jakie mięśnie wyrzeźbione mam

Tak tak wiem, ale myślałam, że większość zamówiłeś online. Pamiętałam, że ma być biało. Z różem trochę gorzej
Czosnki bułgarskie? pierwsze słysze.
Niektórzy mają ciemierniki, które kwitną cały sezon.. nie wiem jak to jest. Nie znam tych roślin.
Nie cierpię remontów.. same z tym nerwy, aż mną trzęsie jak myślę, że mnie ich też trochę czeka. To życzę by faktycznie jutro był koniec. A plecy się zregenerują podłoga dobra rzecz.
Czyli jakaś korzyść jest
Gardener27 16:10, 20 wrz 2015

Nie znasz ? Bułgarski for you

AgataBC 16:24, 20 wrz 2015

To masz je już w ogrodzie? Fajnie wyglądają-tak lekko widziałam je wcześniej gdzieś ale nie wiedziałam, że to bułgarski. Chyba wysokie są co?
Gdyby ludzie w Twoim wątku się zorientowali gdzie Ty siedzisz to by Ci się dostało dobrze, że są takie ciche wątki jak mój, możesz się schować. Mało kto tu zagląda
Gardener27 16:58, 20 wrz 2015

Tak mam je już u siebie i w tym roku jeszcze dokupiłem bo są kosmiczne Kwitną najpózniej ze wszystkich jakie posiadam ( nie licząc główkowatych ) i to jest fajne
Wysokie są Dorastaja do 1 m a jak im się zozłoży ten parasol to jest szał

Chyba trzeba iść do siebie i ogarnąć bo póki co skaczę tu i tam
I tam ... mało kto zaglada. 87599 wyswietleń sama sobie nie nabiłaś
AgataBC 17:09, 20 wrz 2015

Czosnki to super rośliny-nie chorują, nic ich nie chce jeść tylko sadzić.

Idź idź bo zaległości się robią. Ja nie piszę za wiele, żeby nie dokładać. Nie wiem jak niektórzy mają tyle czasu na forum.. nieraz trzeba by tylko siedzieć i odpisywać.
Skąd Ty te liczbę wytrzasnąłeś ??
Gardener27 17:29, 20 wrz 2015

Jak to skąd ? Wpisz w wyszukiwarkę forum tytuł swojego wątku i masz tam ilość wyświetleń albo wchodzisz w nasze ogrody i tam też masz przy swoim wątku jak się odszukasz
ryska 17:37, 20 wrz 2015

Ja zaglądam, często
AgataBC 17:46, 20 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)
Jak to skąd ? Wpisz w wyszukiwarkę forum tytuł swojego wątku i masz tam ilość wyświetleń albo wchodzisz w nasze ogrody i tam też masz przy swoim wątku jak się odszukasz

ejjj nie wiedziałam.. to teraz sprawdzę ile u Ciebie
Katkak 17:47, 20 wrz 2015

Agatka zerknij do mnie jeszcze raz, co? Tym razem potrzebuję pomocy w kwestii jednej rośliny w żywopłocie.