Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

kasia_w 15:19, 27 paź 2015

tez mam rudzielca. Ale jest całkiem inny
AgataBC 16:35, 27 paź 2015

kasia_w napisał(a)
tez mam rudzielca. Ale jest całkiem inny

Każdy swojego rozpozna
Nasz poturbowaną ma głowę, dopiero mu sierść odrasta, lewe oko mu się już szerzej nie otworzy, myśleliśmy, że to oko straci, ale się wykaraskał. Z polika ciągle ropa schodzi. Ale apetyt ma i dokazuje więc będzie dobrze.

Katkak 20:20, 27 paź 2015

Agatka widzę, że weekend godny pozazdroszczenia . U Kapiasa byłaś, cudne miejsce. Ogromnie mnie te doniczki ciekawią, o których piszesz, pokaż coś przytargała . Hotele dla owadów imponujące. Przeuroczo wygląda ta szczeć za siateczką .
Agatka tak wygląda mój jarząbek. Sama nie wiem czy to miejsce szczepienia, ale chyba nie, bo przecież po co szczepili by go 3 cm nad ziemią . Zdjęcie kiepskawe, ale w biegu dosłownie zrobione.
AgataBC 08:49, 30 paź 2015

Kasiu trudno określić z tego zdjęcia, ale myślę, że Twój nie ma szczepienia. Zastanawiałam się czy wszystkie szczepią

A zakupy są obfocone na stronach 240,241
Katkak 09:28, 30 paź 2015

Agata zakupy cudowne . A Twój jarząbek jest szczepiony? Powiedz mi Słońce, gdzie można tak cudownie spędzić czas wśród zwierzaków? Syn byłby zachwycony . Buziaki.
Anda 09:30, 30 paź 2015

Agcia napisał(a)
O, a oto te domki dla owadów, które wykonałam
Najpierw jeszcze gołe, ten jeden najwyższe piętro ma jeszcze nie zagospodarowane-brakło materiałów.

Widoki cudne u Ciebie, ale te fotki musialam zacytowac. Wspaniale hotele dla owadow Szczerze podziwiam i zazdraszczam

Masz slicznego kota. U nas w ogrodzie pojawily sie myszy i teraz jakis obcy kot nas odwiedza, co moja corcie i mnie bardzo cieszy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 09:41, 30 paź 2015

Agata szkoda, że nie mieszkamy bliżej . Już to widzę - pogaduchy, grzebanie w ogrodzie, wypady na rowerach po skarby wszelakie, wieczory na Pintereście i popołudnia w Twoim zaczarowanym warszatacie . Och, jakbyśmy tak połączyły siły... . To się rozmarzyłam.
AgataBC 10:11, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)
Agata zakupy cudowne . A Twój jarząbek jest szczepiony? Powiedz mi Słońce, gdzie można tak cudownie spędzić czas wśród zwierzaków? Syn byłby zachwycony . Buziaki.

Tak, mój jest szczepiony, nie wiem czy to oznacza, że będzie rósł szybciej czy wolniej.. może to karłowa podkładka, żeby nie rósł wysoko.. nie wiem..

A to miejsce to Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu. Zwierzęta chodzą sobie wolno alejkami wśród ludzi, są ścieżki edukacyjne, dla dzieci jest wielki plac do zabaw, są pokazy sokolnictwa i pokazy lotów sów. Polecam bardzo to miejsce. Można wziąć jakieś jedzonko bo niektóre zwierzęta można karmić.

AgataBC 10:19, 30 paź 2015

Anda napisał(a)

Widoki cudne u Ciebie, ale te fotki musialam zacytowac. Wspaniale hotele dla owadow Szczerze podziwiam i zazdraszczam

Masz slicznego kota. U nas w ogrodzie pojawily sie myszy i teraz jakis obcy kot nas odwiedza, co moja corcie i mnie bardzo cieszy

Bardzo dziękuję Miło gdy ktoś tak napisze. A jeszcze bardziej będę się cieszyć gdy te hotele ktoś zasiedli.

U mnie dzięki tym naszym łobuzom myszy nie ma, bardzo łowne się zrobiły
AgataBC 10:23, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)
Agata szkoda, że nie mieszkamy bliżej . Już to widzę - pogaduchy, grzebanie w ogrodzie, wypady na rowerach po skarby wszelakie, wieczory na Pintereście i popołudnia w Twoim zaczarowanym warszatacie . Och, jakbyśmy tak połączyły siły... . To się rozmarzyłam.

Kasia, Kasia, Kasia..