Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Dorota123 14:11, 30 lis 2015

Piękny jesienny obrazek Też pozdrawiam.
Pszczelarnia 15:44, 30 lis 2015

Miło było zobaczyć 'Jasminę' na żywo. Mnie ten jej potencjał cieszy.
Karol99 15:45, 30 lis 2015

Agcia napisał(a)

O! widzę, że stworzyłeś wizytówkę

W końcu się udało
kasia_w 16:03, 30 lis 2015

Kurczę, ja z tych zmian na planach niewiele rozumiem, może dlatego że raz płotek na zdjęciach po lewej a raz po prawej...
Ale jeszcze postudiuję w wolniejszej chwili
A zdjęcia zachwycają, jak zwykle z resztą.
W kapuście zakochałam się już rok temu, moja od września jest jędrna, piękna kolorowa, mimo mrozu.
AgataBC 17:29, 30 lis 2015

kasia_w napisał(a)
Kurczę, ja z tych zmian na planach niewiele rozumiem, może dlatego że raz płotek na zdjęciach po lewej a raz po prawej...
Ale jeszcze postudiuję w wolniejszej chwili
A zdjęcia zachwycają, jak zwykle z resztą.
W kapuście zakochałam się już rok temu, moja od września jest jędrna, piękna kolorowa, mimo mrozu.

Dobrze widzisz, bo ten płot-prowizorka został przesunięty. Patrz na okna od pracowni-po lewej na zdjęciach(punkt odniesienia). Na tych dwóch rysunkach widać najlepiej co się zmieniło. Jest punkt odniesienia po lewej tj. garaż i pracownia. Wcześniej rabata była tylko do płotka, teraz jest na całym tym placu. Już jesienią zeszłego roku pokazywałam na zdjęciach, że będą zmiany w tej części. Jeśli chcesz to zrozumieć to jeszcze rysowany rzut z góry załączam.

Jak było i jak jest. Przesunięty płot zaznaczyłam na różowo. W drugim rzucie widać jak się jego pozycja zmieniła zaznaczony również na różowo (czarną kreską zaznaczyłam jak szedł poprzednio) i miejsce na rabaty powiększyło.

To ta część ogrodu po prawej. Nie wiem czy ja tak skomplikowanie tłumaczę, że nikt tego nie rozumie

AgataBC 17:31, 30 lis 2015

Dorota123 napisał(a)
Piękny jesienny obrazek Też pozdrawiam.

AgataBC 17:32, 30 lis 2015

Karol99 napisał(a)

W końcu się udało

kasia_w 11:31, 02 gru 2015

Teraz już rozumiem z tych rysunków, ależ dużo roboty wykonałaś, niejasne dla mnie było to powiększenie rabaty południowej- nie widziałam, że tak bardzo ja powiększyłaś. Dziękuję za wyjaśnienie i gratuluję
11:49, 02 gru 2015
Piekne róże,piękne sikoreczki,mnóstwo pracy wykonałaśTo teraz czas odpocząć przez zimę i relaksować sie oglądając harce ptaszków
AgataBC 11:57, 03 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Teraz już rozumiem z tych rysunków, ależ dużo roboty wykonałaś, niejasne dla mnie było to powiększenie rabaty południowej- nie widziałam, że tak bardzo ja powiększyłaś. Dziękuję za wyjaśnienie i gratuluję

Uff.. cieszam się.. w końcu ktoś.. prace trwały od września i oprócz wysypania czymś ścieżek wszystko skończone. Było bardzo dużo pracy.
Wierzę, że przyszłosezonowe fotografie przybliżą efekt tych prac. Zapraszam wtedy do podglądania