Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 21:45, 21 wrz 2013

Marta7
Zakupy były udane zamiast cebulek kupiłam 16 bukszpanów 40 szt.smaragdu i 2 szt rododendrona więcej moje auto nie pomieści i powstanie z tyłu działki nowa rabata.Pole do popisu spore ale z pomocą mądrych osób na O.sądzę ,że dam radę.
Marta7 20:39, 22 wrz 2013

Ewuś z Twoją energią i zapałem napewno! Tylko weż sobie kogoś do pomocy do cięzkiej fizycznej pracy!
Pozdrawiam serdecznie
Luckaa 08:53, 23 wrz 2013

Hej witam się, ale ładnie ywszły kanicki, rozumiem że to tym specjailnym szpadlem zaokrąglonym? Tez musze się wkońcu w taki zaopatrzyć, a działka z tyłu faktycznie duza, też mam wkoło domu tyle miejsca do zagospodarowania, ale narazie sobie odpuszczam, przerasta mnie to. Pozdrawiam
BASIA8 12:24, 23 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Marta7
Zakupy były udane zamiast cebulek kupiłam 16 bukszpanów 40 szt.smaragdu i 2 szt rododendrona więcej moje auto nie pomieści i powstanie z tyłu działki nowa rabata.Pole do popisu spore ale z pomocą mądrych osób na O.sądzę ,że dam radę.

Ewuś szykuje się niezłe szaleńtwo w ogrodzie. Zakupy rewelka czekam oczywiście na zdjęcia. Twój ogródeczek z dnia na dzień wygląda piękniej
Pozdrawiam Cieplutko w ten zimny deszczowy dzionek
Ewa4 13:52, 23 wrz 2013

Luckaa napisał(a)
Hej witam się, ale ładnie ywszły kanicki, rozumiem że to tym specjailnym szpadlem zaokrąglonym? Tez musze się wkońcu w taki zaopatrzyć, a działka z tyłu faktycznie duza, też mam wkoło domu tyle miejsca do zagospodarowania, ale narazie sobie odpuszczam, przerasta mnie to. Pozdrawiam

Wiesz ja do zakupu szpadelka miesiąc podchodziłam jest drogie ale rewelacyjna sprawa teraz nie wyobrażam sobie mej działki bez szpadelka do kancików naprawdę nie pożałujesz jak go kupisz.Ja narazie robię przód działki a powoli będę schodzic do robienia za domem daję sobie czas mam ochote to robię nie mam to nie robię to ma być przyjemność a nie na siłę.Także powoli a ogarniesz cała działkę .Pozdrawiam
Ewa4 13:57, 23 wrz 2013

BASIA8
Basia bukszpany posadzone a reszta jest w donicy to powoli się posadzi .Dzięki za miłe słowa bardzo mnie mobilizuja do dalszych prac.
kitek81 21:51, 23 wrz 2013

Ewa, podziwiam za ogrom pracy, jaki wlozylas w ogród, jeszcze z dzidzią pod sercem nowe rabatki miodzio, a te powiedzmy stare też zyskały nowego uroku! Tylko zaskronca nie zazdroszczę! I w szoku jestem, jak skarpa przy tarasie się rozrosła-szok!
Pozdrawiam :*
Ewa4 06:28, 24 wrz 2013

kitek81

Kasiu za 2 lata juz u Ciebie tak będzie i plewić nie trzeba bo roślinki zagłuszą zielsko. U mnie jeszcze kancik na skarpie trzeba i bedzie chyba ładnie no i kamieni mus dołożyć ale to się zrobi .
Ewa4 06:48, 24 wrz 2013

Jak zwykle nie wytrzymałam i kilka roślinek z netu zamówiłam ale tylko 7 szt wierzbę hakiro ,2 rodzaje jeżówek ,miskanty i Buk purpurowy pendula fagus silwatica purpurea i to wszystko .Zależało mi na tych drzewkach więc samych zamówić nie mogłam bo itak za przysyłkę się płaci więc zebrało się trochę.Nie wiem z czym posadzić wierzbę no i jak wyeksponowac buka może ktoś ma pomysł to proszę dajcie znac .Jeszcze przesyłka nie przyszła ale muszę mniejsce przygotować .
kitek81 08:20, 24 wrz 2013

Widzę, że jeszcze nie odpuszczasz
Miłego dnia:*