Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

dajana 18:53, 09 mar 2014

Cały dzień spędziłam na twoim wątku ale go nie zmarnowałam .Ależ z ciebie pracowita dziewczyna, przy trójce dzieci to nie żle musisz się uwijać i jeszcze ogród .Podoba mi się twój temperament. Ogród coraz ładniejszy ,szybko się uczysz .i te 30 arów ,o rany ile masz możliwości Skarpy to nie taka łatwizna ,sama je mam i wciąż walczę z chwastami Mus podmurówkę z kamienia zrobić Same rośliny ci jej nie wzmocnią nie ma mowy, a jak się będziesz tam skrabała aby chwasty wyrywać? Moja skarpa już trzy razy była przerabiana ,a teraz czekam na przypływ gotówki aby kupić kamień i raz zrobic a porządnie Wiesz ile pracy sobie oszczędzisz i efekt będzie cudny .Uważnie czytałam twój wątek bo nie chciałam pominąć wodospadu i oczka ,ale to chyba dopiero przyszłość .Byłam ciekawa jak go zrobiłś bo ja też jestem przed takim wykonaniem .Będę cie odwiedzać jeśli nie masz nic przeciw , podoba mi się u ciebie Pozdrawiam cię serdecznie Ewo
Ewa4 20:30, 09 mar 2014

Dajano ja często po cichu jestem u Ciebie także zaglądaj i Ty do mnie .Tak oczko planowałam wiosną zeszłego roku ale się nie wyrobiłam a będąc z brzusiem też już nie wiele wtedy robiłam no a teraz to wychodzę z Wiktorkiem w wózku i z sekatorem w ręku.Plany też mam na ten rok spore zobaczymy co się uda zrobić.W sobotę sadziłam pierwsze roślinki które dotarły i cieszyłam się jak dziecko jak poczułam zapach ziemi no radość wielka ale to chyba każdy z nas tak ma hehe.
Luckaa 20:34, 09 mar 2014

Hej witam sie i ja, a moze cos z trzmieliny, albu tujki te kuliste lub owalne typu golden globe
Ewa4 20:43, 09 mar 2014

Lucyno nad trzmieliną no muszę pomyśleć bo tujki golden globe mam sporo na wjeżdzie tuż przed rondem więc raczej chcę coś innego .
eugenia_stef... 08:42, 10 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
To dziś dotarło

Witaj Ewo wspaniale zakupy zrobiłaś
Tusiala 08:47, 10 mar 2014

Też mi się strasznie podoba buk z buskiskami "przy rezydencji". A miejsca masz dość?
GorAna 08:49, 10 mar 2014

Ewciu, Ty jesteś jednak kobieta pracująca....zakupy, sadzenie, Dziecko w wózku.....szczerze podziwiam....przypomina mi się jak to ja i trójka małych dzieci..........
Ewa4 17:12, 10 mar 2014

Wiktor z Olgą po pracy ą
bogumila 18:18, 10 mar 2014

Podglądam nowo posadzone roślinki i serdecznie pozdrawiam.
iwonaal 18:31, 10 mar 2014

Ewuniu, wszystko dzisiaj posadzone? dzieciaki słodziaki.