Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Tusiala 11:13, 11 mar 2014

Ewka to rób tą rabatę tak, jak przy "rezydencji". Jest cudowna i zawsze będzie piękna
Ewa4 15:49, 11 mar 2014

kitek81 napisał(a)
kochane masz te swoje dzieciaczki, pomogą mamuni nawet w ogrodzie
pozdrawiam serdecznie

Ach Kasiu jak mają dobry dzień to pomogą hehe.
Ewa4 16:00, 11 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Ewka to rób tą rabatę tak, jak przy "rezydencji". Jest cudowna i zawsze będzie piękna

No tak mi się spodobała ,że raczej na nią się zdecyduję taka skromna ,prosta a ma swój urok.Ewentualnie może jakieś trawki dorzucę ale zobaczę jak zrobię a będzie brak to wtedy tylko muszą szkółki otworzyć co bukszpany dokupię narazie kopię ,kopię i końca nie widzę z rabatą przy płocie ale kiedyś ją zrobię dziś wieje to z małym nie za bardzo iść bo byłam po róże kupiłam 5 szt ale jak spytałam o nazwy to odpowiedz taką uzyskałam;róża cięta ta jest bordo ta różowa ta czerwona ta 3 kolorowa i kremowa HAHAHA. Kupiłam ,posadzę i pewnie będę się śmiać jak zakwitnie bo będzie zupełnie co innego ale napewno nie pnąca hihi.
AgnieszkaW 16:00, 11 mar 2014

Fajne dzieciaczki. Jak tam Ewo, wymyśliłaś już coś z tą okrągłą rabatą? Migdalka wywal albo przesadź, tam trzeba coś bardziej reprezentacyjnego. Może miłorząb "Mariken" albo cis na pniu, albo jeszcze coś innego...
BASIA8 16:20, 11 mar 2014

Witaj Ewuś. Widzę że z zakupami ogrodowymi szalejesz - fajnie Małą pomocnicę widzę że Masz, a pomocnik z dnia na dzień większy Mój też rośnie i jak narazie dobrze się ma - oby tak dalej Trzymaj się Ewuś Cieplutko. Bardzo chętnie do Ciebie zaglądam i obserwuję poczynania
Buźka
Ewa4 18:01, 11 mar 2014

Ewa4 18:03, 11 mar 2014

Dziś tylko kwiatki bo nic nie robiłam w ogrodzie.
Betka 19:52, 11 mar 2014

No proszę już kwiatki są ..... dzisiaj popracowałam trochę .Nie mogłam patrzeć na badylka więc oplewiłam ogródek na razie do okola płotu. Przy strumyku to nie wiem kiedy powyrywam to i owo na razie powycinałam trawy i to nie wszystkie bo mam kilka takich małych ( te które i Tobie kupiłam) i nie wiem czy je się ścina ? czy ty ścięłaś swoje ?
Ewa4 21:02, 11 mar 2014

Beatko ja ściełam tylko te wysokie miskanty a to rude niskie zostawiłam bo w zeszłym roku też nie ściełam i ładna jest więc teraz też ich nie tykam ale Danusia w wątku o trawach zimozielonych chyba o nich pisała .Oplewiłas ogród dookoła płotu aż się uśmiechnęłam że tak jednego dnia można jedną stronę zrobić w koło płotu bo moja jedna taka strona to 85 metrów hehehe dlatego mam różne wielkości iglaków i kawałkami dosadzam a jakoś kiedyś ogarnę hehe.
Ewa4 21:12, 11 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Fajne dzieciaczki. Jak tam Ewo, wymyśliłaś już coś z tą okrągłą rabatą? Migdalka wywal albo przesadź, tam trzeba coś bardziej reprezentacyjnego. Może miłorząb "Mariken" albo cis na pniu, albo jeszcze coś innego...

Aga aż sprawdzałam co to za miłorząb i stwierdzam ,że takiego cudeńka tu u siebie nie dostanę a tak planowałam buk zwyczajny purpurea pendula i bukszpany kulki i obwódka z bukszpanów wkoło.