Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Betka 18:46, 10 mar 2014

No proszę jak praca idzie zawsze w towarzystwie raźniej !!! Super że masz pomocników ja dzisiaj też popracowałam w ogrodzie usunęłam suche trawy i takie tam Zastanawiam się czy pampasowa przetrwa w nie których miejscach są jak by zielone kawałki Zobaczymy
Pozdrowionka zostawiam
Ewa4 20:16, 10 mar 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Podglądam nowo posadzone roślinki i serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu jestem u Ciebie codziennie i tak po cichu się od Ciebie ucze co i jak pikowac i kiedy .
Ewa4 20:53, 10 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Ewuniu, wszystko dzisiaj posadzone? dzieciaki słodziaki.

Iwonko sadziłam to wszystko w pażdzierniku 2013 ale będąc w 7 miesiącu tylko posadziłam i nie usunęłam trawnika bo brzusio przeszkadzało no i z taczką jeżdzić wtedy to raczej nie było wskazane hihi ale teraz dopieszczę to wszystko i za parę dni pokarzę efekty końcowe .
Ewa4 21:03, 10 mar 2014

Betka napisał(a)
No proszę jak praca idzie zawsze w towarzystwie raźniej !!! Super że masz pomocników ja dzisiaj też popracowałam w ogrodzie usunęłam suche trawy i takie tam Zastanawiam się czy pampasowa przetrwa w nie których miejscach są jak by zielone kawałki Zobaczymy
Pozdrowionka zostawiam

Suche trawy już usunęłam jescze bukszpany muszę uformować no i tą darń usunąć a kolejna paczka z roślinkami tz.trawy jutro już wysyłają więc muszę przygotować rabatę do posadzenia .Olgusia mi dużo pomaga przy małym dla niej to jak żywa lalka hihi jeżdzi wózkiem jak ja kopię a mały się przebudzi zawsze lżej.Twoja trawa pampasowa w garażu chyba mi nie przetrwała bo nic nie widzę zielonego a z siewu też mi nic nie wychodzi za to ostnica pokazała kiełek na 12 szt jest już jeden więc czekam na więcej.
Ewa4 21:18, 10 mar 2014

eugenia_stefanska napisał(a)

Witaj Ewo wspaniale zakupy zrobiłaś

Ach siedzę i szperam w necie i zawsze coś zamówię.
Ewa4 21:22, 10 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Też mi się strasznie podoba buk z buskiskami "przy rezydencji". A miejsca masz dość?

Miejsca tam sporo chyba 5na 5 m także dużo tam można posadzić.
Ewa4 21:28, 10 mar 2014

GorAna napisał(a)
Ewciu, Ty jesteś jednak kobieta pracująca....zakupy, sadzenie, Dziecko w wózku.....szczerze podziwiam....przypomina mi się jak to ja i trójka małych dzieci..........

Aniu do Twojego wpisu ostatnia fotka pasuje a robiłam tel.i nawet nie wiedziałam ,że u mnie byłas .Coś trzeba robić i mniec jakieś zainteresowania bo inaczej popadnę w rutynę a tak jak się chce to wszystko można pogodzić mnie dzieci nigdy nie ograniczały zawsze na wszystko znajdę czas.Byłam u Ciebie i słyszałam że prace ruszyły no to pogoda Ci podpasowała i fajnie.
Betka 22:28, 10 mar 2014

Ewa4 napisał(a)

Suche trawy już usunęłam jescze bukszpany muszę uformować no i tą darń usunąć a kolejna paczka z roślinkami tz.trawy jutro już wysyłają więc muszę przygotować rabatę do posadzenia .Olgusia mi dużo pomaga przy małym dla niej to jak żywa lalka hihi jeżdzi wózkiem jak ja kopię a mały się przebudzi zawsze lżej.Twoja trawa pampasowa w garażu chyba mi nie przetrwała bo nic nie widzę zielonego a z siewu też mi nic nie wychodzi za to ostnica pokazała kiełek na 12 szt jest już jeden więc czekam na więcej.

Tą pampasową wsadź gdzieś w ziemię i poczekaj u mnie było trochę zielonego i nie wiem czy to z tamtego roku czy z tego wiec poczekam jeszcze ! może akurat . Ostnica nie pokazuje się trytomy za to mam więcej pelargonie tak sobie z 3 opakować póki co jest 8 szt. zawsze coś!
Super że masz Olgę jak go powozi w wózku to już dużo fajnie że Ci pomaga
Ewa4 00:49, 11 mar 2014

Tak Beatko jak Olgusia pomaga to nie muszę się odrywać od kopania hihi.Pampasowo siew kupie nowy i posieje jeszcze raz a tamto zobacze co z nią.
kitek81 11:05, 11 mar 2014

kochane masz te swoje dzieciaczki, pomogą mamuni nawet w ogrodzie
pozdrawiam serdecznie