Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Gardener27 20:46, 05 kwi 2014

Zaniedbałem wizyty u Ciebie a tu tyle się dzieję Widzę że rabata wzdłuż ogrodzenia prawie zmordowana Ogrom prac wykonałaś a wiem co mówię Twoje stokroteczki są piękne Dzisiaj chciałem takie kupić ale niestety się nie udało Pozdrawiam!
iwonaal 08:47, 06 kwi 2014

Ewuniu podziwiam, bardzo. Buziaki
Aneta1309 12:08, 06 kwi 2014

Witaj wpadłam z rewizytą obejrzałam Twój ogród i jestem pełna podziwu dla pracy, którą wykonałaś zwłaszcza z małym dzieckiem.Moi synowie już są w tym wieku, że mogą pomóc w ogrodzie ale zawsze w soboty jak matka planuje coś zrobić to oni uczyć się muszą. Czasem trzeba nóżką tupnąć i pomagają bo ja podobnie tak jak Ty jak już coś wymyślę to muszę mieć na już.
Będę wpadać, wspierać i kibicować jeśli pozwolisz.
Luckaa 21:06, 06 kwi 2014

Hej pracowita ogrodniczko, pozdrawiam niedzielnie, super praca wykonana.
Ewa4 21:08, 06 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Zaniedbałem wizyty u Ciebie a tu tyle się dzieję Widzę że rabata wzdłuż ogrodzenia prawie zmordowana Ogrom prac wykonałaś a wiem co mówię Twoje stokroteczki są piękne Dzisiaj chciałem takie kupić ale niestety się nie udało Pozdrawiam!

Przemku rabata prawie ale i rabata z ciurkadełkiem rozpoczęta także nie bawem może fotorelacja będzie hehe.
Ewa4 21:08, 06 kwi 2014

iwonaal napisał(a)
Ewuniu podziwiam, bardzo. Buziaki

Miło mi to słyszeć dzięki .
Ewa4 21:11, 06 kwi 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witaj wpadłam z rewizytą obejrzałam Twój ogród i jestem pełna podziwu dla pracy, którą wykonałaś zwłaszcza z małym dzieckiem.Moi synowie już są w tym wieku, że mogą pomóc w ogrodzie ale zawsze w soboty jak matka planuje coś zrobić to oni uczyć się muszą. Czasem trzeba nóżką tupnąć i pomagają bo ja podobnie tak jak Ty jak już coś wymyślę to muszę mieć na już.
Będę wpadać, wspierać i kibicować jeśli pozwolisz.

Aneto jak najbardziej wpadaj i wspieraj mnie co będę mnieć siłę na dalsze prace.Tak to jest z dziećmi ja czasem więcej zrobię z tym 3 miesięcznym niż z 2 tych starszych .
Ewa4 21:19, 06 kwi 2014

Luckaa napisał(a)
Hej pracowita ogrodniczko, pozdrawiam niedzielnie, super praca wykonana.

A dzięki za miłe słowa staram się .Niedziela mi mineła na zakupach w OBI.Coś tam kupiłam a mój M jak zobaczył to skomentował to słowami "a gdzie Ty to posadzisz"? haha.Kupiłam trawki ,4x sześciopak lawendy ,2 hortensje i jutro znowu do ogrodu jak pogoda dopisze jak ja to kocham hehe.
Ewa4 21:24, 06 kwi 2014

A to zakup mojej córki .
Betka 21:30, 06 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
A to zakup mojej córki .

śliczne zakupy, widać że córcię zaraziłaś ogrodomanią czyli następczyni już jest