Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 22:00, 08 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Paczuszki z lawendą wyglądają znajomo Robimy zakupy w tym samym sklepie
Tylko ja mam 100 km.do najbliższego takiego sklepu chociaż może to i dobrze bo same kwiaty bym kupowała hehe
kitek81 23:18, 08 kwi 2014

zaglądam wieczornie i pozdrawiam serdecznie
Betka 23:31, 08 kwi 2014

Ewuś jestem już Dzisiaj skończyliśmy remont jeszcze tylko pomyję wszystko i czekam na meble dla córki ! Cieszę się bo już mniej kurzu w domu!!!!
No i w końcu będę miała więcej czasu na coś innego
Super jedz jedz po żurawki czekam

Jutro chyba będzie zimno bo u mnie wiatr jakiś się pojawił brrrr
Jutro zajrzę jeszcze hihihi
Pozdro pa
Ewa4 07:06, 09 kwi 2014

Betka napisał(a)
Ewuś jestem już Dzisiaj skończyliśmy remont jeszcze tylko pomyję wszystko i czekam na meble dla córki ! Cieszę się bo już mniej kurzu w domu!!!!
No i w końcu będę miała więcej czasu na coś innego
Super jedz jedz po żurawki czekam

Jutro chyba będzie zimno bo u mnie wiatr jakiś się pojawił brrrr
Jutro zajrzę jeszcze hihihi
Pozdro pa

Beata żórawki gotowe do drogi tylko umuwiłam się z listonoszem ,że ma podjechać do domu i odebrać więc jak nie zapomi to wpadnie a jak nie to wyskoczę na pocztę ale gotowa jest .A zimno faktycznie jest a mniałam plany ogrodowe a z Wikim nie wyjdę na długo.
GosiaJoanna 10:23, 09 kwi 2014

Szacun ja też jak wcześniej Basia napisała nie ogarniam pracy w ogrodzie i opieki nad Młodym ,,,zapisuje Twój watek bo znowu mi gdzieś się zagubisz ...buziaki dla Was
BASIA8 11:15, 09 kwi 2014

Hej Ewuś - muszę Ci się pochawić - wczoraj pierwszy raz udało mi się popracować z Mikołajkiem w ogrodzie - jaka byłam dumna z siebie dziś niestety nie wyjdziemy u Nas pada i jest zimno. Pozdrawiam.
Ewa4 14:59, 09 kwi 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Szacun ja też jak wcześniej Basia napisała nie ogarniam pracy w ogrodzie i opieki nad Młodym ,,,zapisuje Twój watek bo znowu mi gdzieś się zagubisz ...buziaki dla Was

No to może faktycznie moje jest śpiochem bo mogę 4 godz.spokojnie być w ogrodzie a Młody śpi hehe.
Ewa4 15:02, 09 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)
Hej Ewuś - muszę Ci się pochawić - wczoraj pierwszy raz udało mi się popracować z Mikołajkiem w ogrodzie - jaka byłam dumna z siebie dziś niestety nie wyjdziemy u Nas pada i jest zimno. Pozdrawiam.

No widzisz Basiu jednak się dało hehe.U mnie dziś też pada i zimno byłam z Młodym dzieci zawieść i przywieść ze szkoły a tak w domciu siedzimy ale aż mnie nosi jak patrzę za okno bo bym coś już zrobiła w ogrodzie.
GosiaJoanna 15:10, 09 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)

No to może faktycznie moje jest śpiochem bo mogę 4 godz.spokojnie być w ogrodzie a Młody śpi hehe.

Mój Młody spi ale chyba wyczuwa jak się poza dom ulatniam hehehe i sie wybudza wtedy
Ewa4 15:27, 09 kwi 2014

Gosiu ja mojego biorę z wózkiem na dwór jest przy mnie cały czas i ledwo mu czapkę założe on już śpi i tak 4 godz.śpi na dworze dotllenia się chłopak to zadowolony hehe.A Ty jak musisz jeżdzić żeby spał ?