Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 15:13, 07 kwi 2014

renatamama3 napisał(a)
Mała ,ogrodniczka ma super zestaw ,a z pracami od usuwania darni ,fajnie się posuwasz do przodu .Zakupy super teraz tylko sadzić ,też wczoraj zrobiłam małe zakupy .W obi nie kupuję traw bo drogo ,tej samej firmy mam w centrum ogrodniczym o kilka zł tańsze a na trasie Obika .pozdrawiam
Tak Renato wiem ,ze trawy w Obi drogie ale wzielam tylko 7 szt tych co jeszcze nie mnialam a podobały mi się a wiosna juz może sobie podziele je jedynie lawenda tania była w 6 paku za 17 zł bo tak to po 5 zł.za sadzonke place a w moich szkółkach traw nie maja dlatego zostaje mi płacić dużo albo z netu zamawiać
Maria667 15:41, 07 kwi 2014

Zestaw "Małej ogrodniczki"! Ładny!
Ale Ty jesteś Wielka Ogrodniczka !!!
Super zakupy roślinne.
W tym tygodniu mają przyjść moje trawki. Czekam z niecierpliwością.
BASIA8 15:55, 07 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Od dwóch lat ma swoja rabatke i tam kwiaty i nawet jak trzeba to podlewa hihi.

Łajnie pomyśleć że od małego zamiłowanie do roślinek się rozwija
Pozdrawiam
Luckaa 17:06, 07 kwi 2014

Hej, ja dziś byłam w obi, ale tylko 3 bukszpany kupiłam, poleciałam specjalnie po sześciopaki, ale zostały juz tylko pojedyncze,
Ewa4 20:06, 07 kwi 2014

Maria667 napisał(a)
Zestaw "Małej ogrodniczki"! Ładny!
Ale Ty jesteś Wielka Ogrodniczka !!!
Super zakupy roślinne.
W tym tygodniu mają przyjść moje trawki. Czekam z niecierpliwością.

Napewno będziesz zadowolona bo trawki są w dobrej kondycji wszystkie mi wypuszczają ładnie no i nasze Polskie a te z Obi wczorajsze to Holenderskie przeciesz dlatego drogie .
Ewa4 20:08, 07 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)

Łajnie pomyśleć że od małego zamiłowanie do roślinek się rozwija
Pozdrawiam

Basiu wiesz "czym skorupka za młodu ....... kto jak nie ja ma im wpoić ,że trzeba pracować aby coś osiągnąć zaczęłam od ogrodu hehe.
Ewa4 20:19, 07 kwi 2014

Luckaa napisał(a)
Hej, ja dziś byłam w obi, ale tylko 3 bukszpany kupiłam, poleciałam specjalnie po sześciopaki, ale zostały juz tylko pojedyncze,

Lucynko to ja mniałam szczęście jak tak ale ja byłam w Olsztynie wczoraj bo M z synem jechał na Gokarty to się zabrałam z nimi hehe a młodemu tak się spodobało że taraz to co niedziela będzie chciał jeżdzić a i ja z zakupów zadowolona także mogę co niedziela odwiedzać Obi.Lucyna ale bukszpany były drogie i małe w Obi a nie masz gdzieś w szkółce możliwości kupić bo nawet kawałek za Toruniem w Grębocinie widziałam jest duża szkółka nie zaglądasz tam?Pozdrawiam
Betka 21:56, 07 kwi 2014

Ewa poidełko śliczne !! Ja też mam ochotę na taki zakup z tym że mam dwa kocury które na ptaszki mają chęć nawet do karmnika wchodzą więc ja popatrzę jak poidełko będzie u Ciebie
Zakupy śliczne teraz tylko posadzić i będzie super . Jestem bardzo ciekawa twoich pomysłów jak to wszystko poukładasz ?!
Ja zajęłam się remontem już pomalowane więc czekam tylko na mebelki do Judysi mam nadzieję że przed świętami dotrą
Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy .....
kitek81 21:58, 07 kwi 2014

poidełko i zakupki super znów rabatka się zapełni
Ewa4 23:27, 07 kwi 2014

Betko

lawenda idzie do podsadzenia róż ,żórawka i trawa do podsadzenia buksików,hortensja z trawą wysoką będzie tak mi sie podoba a za rok będę przesadzac hehehe.Szybka jestes już po remoncie a mówiłaś ,ze długo to potrwa no ale pewnie miesiąc to faktycznie długo dla Ciebie hehe.Żórawki zielone mam jutro jadę po te drugie i wyślę Ci paczuszkę ale to dam znać.

kitek81

tak zapełnia się po woli ale portfel mój powoli dostaje anemi hehehe

Dziś delikatnie kropiło to dobrze na moje przesadzone roślinki a ja w tym deszczyku robiłam kancik hehe a jak się ludzie gapili hihi pewnie już mnie mają za wariatkę hahaha