Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

kitek81 07:22, 08 lip 2014

Rabatki coraz bardziej się zarastają podziwiam za kolejne ukorzenione roślinki masz talent i dobrą rękę
pozdrawiam i miłego dnia
kitek81 11:42, 08 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Mała ale przezemnie ukorzeniony berberysek admiration

ja dziś zajrzałam do ogrodniczego, bo chchialam kupić fioletowego rozwara berberysa admiration trzymałam już w ręku, ale ze smutkiem odłożyłam-żałuję, że nie mam już gotowych rabatek!
Ewa4 15:49, 08 lip 2014

kitek81 napisał(a)

ja dziś zajrzałam do ogrodniczego, bo chchialam kupić fioletowego rozwara berberysa admiration trzymałam już w ręku, ale ze smutkiem odłożyłam-żałuję, że nie mam już gotowych rabatek!

A ja mam 14 berberyskow admiration dotarły do domku Beatko dziękuje za berberyski i róże i bonusy no i za wszystko wielkie dzięki
Beatka pięknie je zapakowala i w bdb.stanie zagościły u mnie
Aneta1309 15:21, 10 lip 2014

Widzę,że sadzenie się zapowiada,przesyłeczka niczego sobie. Ewa czy u ciebie te żółte żurawki nie są przypalne przez słońce? moje posadziłam od wschodniej strony i chyba słońce je przypala.
Ewa4 19:21, 10 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)
Widzę,że sadzenie się zapowiada,przesyłeczka niczego sobie. Ewa czy u ciebie te żółte żurawki nie są przypalne przez słońce? moje posadziłam od wschodniej strony i chyba słońce je przypala.

Aneta ja mam posadzone od południowej str.i wyglądają tak

Wiem ze nie powinny być w ostrym Słońcu ale u mnie wszędzie słońce więc to dla nich walka o przetrwanie ale bardzo mi się podobają i narazie źle nie wyglądają.
yolka 19:58, 10 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Aneta ja mam posadzone od południowej str.i wyglądają tak

Wiem ze nie powinny być w ostrym Słońcu ale u mnie wszędzie słońce więc to dla nich walka o przetrwanie ale bardzo mi się podobają i narazie źle nie wyglądają.

Jestem Ewo pod wrażeniem tej rabaty. Super ja mam 3 takie zurawki rosnace w cieniu i wcale nie wygladają lepiej od Twoich.
Betka 20:09, 10 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

A ja mam 14 berberyskow admiration dotarły do domku Beatko dziękuje za berberyski i róże i bonusy no i za wszystko wielkie dzięki
Beatka pięknie je zapakowala i w bdb.stanie zagościły u mnie

Ewuś nie ma sprawy
Cieszę się że w dobrym stanie dotarły Zawsze mam stresa jak wysyłam roślinki żeby przypadkiem się nie połamały.
Czekam na zdjęcia z rabaty berberysowej
Pozdrawiam
Ewa4 06:39, 11 lip 2014

Betka napisał(a)

Ewuś nie ma sprawy
Cieszę się że w dobrym stanie dotarły Zawsze mam stresa jak wysyłam roślinki żeby przypadkiem się nie połamały.
Czekam na zdjęcia z rabaty berberysowej
Pozdrawiam

Beatko trochę się nazawijalas zdjęcia wystawie muszę iść je zobaczyć to pstrykne focie
Ewa4 06:41, 11 lip 2014

yolka napisał(a)

Jestem Ewo pod wrażeniem tej rabaty. Super ja mam 3 takie zurawki rosnace w cieniu i wcale nie wygladają lepiej od Twoich.

Dzięki za mile słowa.
No to narazie je tam zostawie zobaczymy co będzie dalej.
Ewa4 07:03, 11 lip 2014

Beatko jest fotka narazie słabo je widać bo kora w tym samym kolorze ale jeszcze trochę pod rosną to i koloru na biorą tylko jeden cos wiednie ale 13 szt ok. jeszcze kancik muszę poprawić i będzie dobrze